Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Instalatér Praha / foto: shutterstock

Jaké instalatérské práce za vás vyřeší odborník?

Někdy na ucpaný odpad nestačí přípravek z drogerie. Nadšení z nové pračky může hned pominout, když zjistíte, že nevíte, jak ji zapojit. S výměnou WC si mnohdy také neporadíte. S tím vším vám pomůže instalatér.

Instalatér je nenahraditelný řemeslník, kterého aspoň jednou v životě potřebuje snad každý. V současné době jsou instalatéři stále vytíženější. Lidí, kteří si dokážou sami nainstalovat záchod nebo vyměnit pojistný ventil u topení, totiž ubývá. A kde hledat instalatérské práce v Praze?

Instalatér Praha

Kterýkoliv den v týdnu a klidně anglicky

Spolehlivý instalatér Praha je pan Žák se svým týmem. Vyřeší celou řadu problémů a slovo „nejde“ pro ně neexistuje. Ze všeho nejdůležitější však je, že fungují kterýkoliv den v týdnu. Víkendy samozřejmě tráví se svými rodinami, ale když v sobotu zavoláte a informujete je o ucpaném záchodu, nenechají vás čekat do pondělí. Provozní doba je každodenně od 8 ráno do 8 večer.

Skupina instalatérů navíc zachrání i cizince. V hlavním městě jich žije spousta, ovšem řemeslníků, kteří by ovládali angličtinu, zase tolik není. Pokud máte nějakého kamaráda cizince, doporučte mu na čištění odpadů Praha i na další instalatérské práce instalatéry z týmu pana Žáka.

Čištění odpadů

Věci, o nichž víte předem, si domlouvejte s předstihem

Zatím jsme zmiňovali úkony, které příliš dlouho nepočkají a které je třeba je vyřešit okamžitě. Pokud ale víte, že už vám odpad špatně odtéká a nejspíš bude zapotřebí čištění odpadů, nebo se chystáte koupit nové umyvadlo a nedovedete ho sami vyměnit, domluvte se předem. Pokud na záležitost nespěcháte, napište klidně e-mail, ale nejlepší bude telefonická domluva. Uvidíte, že odborníci vám možná ještě poradí, případně se dohodnete na tom, že si některé součástky přivezou s sebou a vy je nebudete muset shánět. Poradí vám, pomohou a vymyslí řešení. Rychle, spolehlivě a hlavně za přijatelnou cenu.

K tomuto článku není otevřena diskuze