Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Byty u parku v Praze / foto: https://bytyuparku.navackove.cz/

Vlastní bydlení v metropoli? V rámci projektu Byty u parku splněný sen!

V centru dění a s pracovními příležitostmi na dosah? Vybrat správnou lokalitu pro bydlení v Praze je těžké, ale jsou místa v metropoli, která jsou výjimečná dostupností, infrastrukturou i okolím.

Právě jako projekt Byty u parku, který vzniká v režii společnosti Metrostav Development v oblasti horního Vackova v blízkosti parku Židovské pece a v rámci této fáze nabízí k prodeji 272 bytů s dispozicemi od 1 až 5+kk. Který si vyberete?

Pro jednotlivce i s kanceláří

Takřka tři stovky bytů nabízí komfortní bydlení na pražském Žižkově na kraji parku Židovské pece. Právě na něj můžete mít výhled z okna, terasy nebo balkonu některého z bytů, které jsou právě k prodeji. Velikostí se hodí pro jednotlivce i velké rodiny, protože jsou s dispozicemi od 1+kk po 5+kk. U varianty 4+kk si lze zvolit standardní umístění pokojů na stejném podlaží nebo mezonet, který umožňuje oddělení jedné místnosti od zbytku bytu, a místnost je tak vhodná jako pokoj pro hosty nebo kancelář pro home office.

Stylový interiér

Posezení na předzahrádce nebo procházka v parku

Proč bydlet daleko za Prahou a každodenně dojíždět, když existují v hlavním městě zelená místa, kde se dobře bydlí? Projekt Byty u parku spojuje moderní bydlení v metropoli s možností trávit volný čas v zeleni na předzahrádkách bytů nebo v blízkém parku Židovské pece. Kromě tohoto parku se nachází na Žižkově další možnosti vyžití v přírodě včetně sportování v lesoparku na Vítkově. Ve většině žižkovských parků se také nabízí možnost grilování na piknikových místech, což oceníte při pořádání narozeninových oslav nebo sobotních setkání s přáteli.

Bydlení v zeleni

Na pivko i za kulturou

Žižkov je svébytnou historickou čtvrtí, která odjakživa lákala za zábavou. Nejinak je tomu dnes, kdy z bytů Praha 3 to máte jen pár kroků do některého z klubů nebo do oblíbené hospůdky. Kromě bezpočtu restaurací, hospod, barů a klubů se tato městská část pyšní i řadou kulturních stánků. Oblíbené je Žižkovské divadlo Járy Cimrmana, koncertní síň Atrium nebo ikonické kino Aero s multižánrovým zaměřením na nezávislé i klasické starší filmy.

K tomuto článku není otevřena diskuze