Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Výhodná investice / foto: shutterstock

Nenechte si ujet vlak! Obchodování s CFD kontrakty na eToro je skvělou investiční příležitostí

Chcete žít spokojeně a bez starostí? Patří mezi vaše priority dostatek prostředků pro plnohodnotný život? Neradi si odříkáte nejrůznější radosti a kvalitní zázemí považujete za jednu z nejdůležitějších věcí?

Začínáme obchodovat na etoro.com: Dobře si uvědomujete, že k naplnění vašich představ potřebujete finanční prostředky. Peníze sice samy o sobě štěstí nepřinášejí, na druhou stranu ale bez nich těžko pořídíte hezký dům se zahradou nebo pohodlný byt. Bez peněz si nevyrazíte na dovolenou s bohatým programem a ubytováním v komfortním hotelu, nezajdete si do kina, nedopřejete si kvalitní oblečení ani nezajistíte svým potomkům kroužky. Je tedy na místě dobře se o své finance starat. K tomu patří i jejich zhodnocování.

Bohatý muž

Obchodovat na eToro zvládnou i začínající investoři

Jen malé procento obyvatel České republiky vydělává tak vysoké částky, aby příjmy dokázaly zajistit rodinu na mnoho let dopředu. Nikdy navíc není jisté, že nečekaně nedojde ke ztrátě zaměstnání nebo nějaké nevítané události, která výrazně omezí podnikatelské aktivity. Skvělým příkladem takové pohromy je pro mnohé koronavirová krize. V důsledku plošných opatření, karantény i samotného onemocnění se mnoha lidem výrazně propadl příjem, nejeden podnikatel se musel zadlužit nebo ukončit činnost. I ti, kteří dlouhodobé finanční plánování podceňovali, pochopili, jak důležité je mít rezervy. A také nenechat veškeré své peníze odpočívat na účtu, ale chytře je investovat. Jakou investici ale zvolit? Jednou z možností je obchodování s CFD kontrakty. Třeba na eToro.com.

Proč si vybrat právě brokera eToro?

Nejen začínající investoři ocení přehlednost a snadné používání platformy. Velkou výhodou je česká lokalizace. Vše potřebné zvládnete na etoro.com přímo z webového prohlížeče, k dispozici je však i mobilní verze. Ta sice neumožňuje pokročilé obchodování, zato je ale rychlá a přehledná.

K tomuto článku není otevřena diskuze