Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Chaty a chalupy na prodej / foto: shutterstock

O chaty a chalupy na prodej je letos velký zájem. Mít vlastní rekreační objekt se vyplatí!

Chataření a chalupaření patří v České republice mezi oblíbené způsoby trávení volného času.

Není se čemu divit. Vlastnictví chaty nebo chalupy přináší možnost užívat si v lůně přírody dovolenou i víkendy. A pokud je nemovitost zateplená, lze ji využívat kdykoli v průběhu celého roku.

Trávit dovolenou na chatě je in. Nejen v období pandemie

V posledních desetiletích stoupla obliba dovolených v zahraničí a jen málokterá rodina si byla ochotná odříct alespoň týdenní či dvoutýdenní pobyt i moře, případně lyžování v Alpách. Epidemie koronaviru však výrazně omezila možnosti vycestovat. Uzavření hranic mnoha států sice bylo dočasné a většina zemí se minimálně na léto turistům opět otevřela; stále však přetrvávají nejrůznější omezení, která nejednoho cestovatele odrazují. Zcela logicky proto roste zájem o chaty a chalupy na prodej i o pronájem chalup.

Prodej chalupy

Pronájem chalup je ideálním řešením pro ty, kteří si chtějí užít příjemnou dovolenou v tuzemsku

Pronájem chalup je ideální volbou pro ty, kteří si chtějí užít dovolenou v naprostém soukromí a nemají vlastní chatu či chalupu. Chaty a chalupy k pronájmu ocení jednotlivci, rodiny i větší skupinky přátel. Vybrat si lze chaty a chalupy s jednodušším i s luxusním vybavením, vhodné pro několik málo osob i pro celé kolektivy. Budovu pak společně obývají jen ti, kteří se navzájem dobře znají.

Posezení na chalupě

Zájem o chaty a chalupy na prodej je ohromný. Prodej chaty se dnes vyplatí!

I přes celou řadu výhod, které jsou spojeny s vlastnictvím chaty i chalupy, se najdou lidé, kteří chtějí rekreační objekt prodat. Někdy potřebují peníze pro pořízení trvalého bydlení, jindy se prodej jeví jako ideální řešení vypořádání dědických podílů. Často také majitel využívá chatu jen sporadicky. Pak se zvážit prodej chalupy.

K tomuto článku není otevřena diskuze