Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vysokozdvižný vozík / foto: https://www.still.cz/

Elektrické VZV pomalu a jistě nahrazují konvenční konkurenci. Proč tomu tak je?

Nezáleží na tom, jestli jste úspěšní podnikatelé v oblasti obchodu, výroby, technologií, výzkumu, nebo poskytujete například přepravní služby, funkční a optimalizovaný sklad je pro vás počátkem všech zisků.

Právě na daném místě je uložen váš materiál, zboží, pomůcky a další nutnosti, ale zároveň slouží i k zahájení procesu logistiky a balení zásilek. Jak urychlit veškeré procesy?

Bezpečí i úspory

Nikomu z vás nemusíme představovat klasický vysokozdvižný vozík, s nímž jsme se zajisté setkali už všichni. Tato zařízení jsou v našich firmách již po desítky let a za tu dobu se stala nezanedbatelným prostředkem každého skladníka. V posledních letech však začínají ustupovat do pozadí a přenechávají své místo modernější konkurenci.

Tou není nic jiného než elektrický VZV. Tento vynález s sebou přináší několik velmi podstatných benefitů, které si nesmíte nechat uniknout. Prvním z nich je mnohem levnější provoz při zachování srovnatelného výkonu. Za zmínku stojí i pokročilé bezpečnostní systémy, nulové emise, tichý provoz a vyšší životnost jednotlivých dílů stroje.

 Elektrický vzv

Vybírejte pečlivě

Současný trh nabízí ohromnou spoustu variant, což platí jak pro VZV, tak i pro retrak. Každá možnost má samozřejmě svá specifika a najde si uplatnění v jiných podmínkách, tudíž pečlivě zvažte vhodnost dané investice.

Mezi nejznámější tuzemské dodavatele patří známá společnost STILL, jež prodává nejen nové, nýbrž i mnohem levnější použité vozíky. Vsadíte-li na její služby, dočkáte se profesionální péče, poradenství a přirozeně i doručení zvoleného zboží. Nebojte se sepsat si seznam konkrétních požadavků, použít některý z kontaktů na stránkách pod vloženými odkazy a interpretovat svá přání těmto expertům. Ti vám moc rádi poradí, jaká volba je pro vás nejvhodnější.

K tomuto článku není otevřena diskuze