Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Konferenční prostory v Praze / foto: www.chuchlearena.cz

Tip na výjimečné místo pro firemní akci v Praze

Chystáte se uspořádat firemní akci v Praze a přemýšlíte, jaké prostory vybrat? Toužíte po něčem originálním, co všechny přítomné nadchne?

Pak pro vás máme jeden dobrý tip na místo, kde je možné pořádat formální konference i neformální večírky, venku i uvnitř. Budete nadšení!

Tím skvělým místem pro firemní akce v Praze je jezdecký areál Chuchle Arena Praha. Možná byste to nečekali, ale prostory už nějaký čas slouží právě pro pořádání nejrůznějších akcí. Areál je rozlehlý, má skvělé zázemí včetně velkého parkoviště, cateringu a všeho dalšího. Kromě toho je z centra Prahy dobře dostupný. A nabízí i ubytování!

Místo pro firemní akci

Reprezentativní konferenční prostory

Chystáte školení, seminář či podobnou akci? Preferujete-li vnitřní prostory, hodí se salonky Windsor a Nora Jeane. Do Windsor se při divadelním uspořádání vejde až 100 osob, salonek Nora Jeane je menší. Akce tohoto typu lze ovšem pořádat i venku pod strečovým stanem. Do velkého stanu se při divadelním uspořádání vejde až 250 osob. Nemějte strach, i pod stanem je k dispozici projekt, plátno, ozvučení, Wi-Fi. V létě venkovní prostory stojí za to.

Pro eventy s neformální atmosférou

Pěkným prostorem pro eventy v Praze je salonek Ascot s výhledem na závodiště, DERBY CLUB, který má podobné kvality (včetně baru s kuchyní a vlastním sociálním zařízením). Využít lze i PRESIDENT suite nebo Hotelové lobby. Za příznivého počasí se nabízí samozřejmě venkovní prostory pod strečovým stanem, kolbiště, jezdecká hala či travnatá venkovní plocha areálu.

Konferenční prostory v Praze

Nechte si poradit

Ať už sháníte konferenční prostory v Praze nebo místo, kde byste mohli uspořádat rodinnou oslavu narozenin, obraťte se na personál Chuchle Areny Praha. Poradí vám a představí nabídku cateringu, food trucků, restaurace, ubytování a všeho dalšího, co k dobře zorganizované akci patří.

K tomuto článku není otevřena diskuze