Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Obálky / foto: shutterstock

Obaly hrají důležitou roli při ochraně produktů

Před poškozením a znečištěním produktů během transportu a skladování je třeba zajistit jejich ochranu vhodným obalem.

Obaly Kredo je česká společnost, jenž se specializuje na výrobu a prodej široké škály obalů a balících materiálů pro různé průmyslové a obchodní účely. Na jejich webových stránkách najdete kompletní sortiment obalových pomůcek, které jsou vyrobeny z kvalitních surovin a splňují nejvyšší standardy kvality.

Kartonové obálky

Široké portfolio výrobků

Společnost nabízí pestrou škálu obalů, včetně lepicích pásek, fólií, vlnité lepenky, kartonů, plastových obalů, sáčků, pytlů a dalších. Pro každý produkt lze najít ideální obal, ať už se jedná o malé nebo velké zboží. Na webu najdete také speciální obaly pro dopravu nebezpečných látek, potravin, léků a dalších citlivých materiálů. Nenechte se ale mýlit, i takovou věc, jakou je obálka, najdete v nabídce.

Možná si ani neuvědomujete, že na trhu není „jen“ klasická menší či větší obálka, nýbrž spousta dalších druhů. Jako například plastové obálky, bublinkové obálky, kartonové obálky či protinárazové papírové obálky.

Papírové obálky

Plastové poštovní obálky

Výhodou těchto obálek je jejich skladnost. Nemusíte manipulovat s rozměrnými krabicemi, abyste poslali drobnost. Mohou to být různé textilie, drobné předměty, léky anebo dražší časopisy, jež chcete ochránit před nežádoucími přehyby. Další výhodou plastových obálek je odolný a pevný LDPE materiál, dokonce i různých barev. Důležité je zmínit, že jsou určeny především pro zboží, které není větší než padesát milimetrů. Obálky jsou opatřeny samolepicím uzávěrem a samozřejmostí je odolnost proti vlhkosti.

Kartonový obal slouží jako náhrada za obálky

Kartonové obálky jsou zasílány rozložené a jedná se o levný a stoprocentně recyklovaný obal. Jsou nabízeny v klasické hnědé barvě a bez potisku o délce 902 milimetrů a šířce 652 milimetrů. Snadno ho složíte a uzavřete za pomoci lepicí pásky. Pakliže vás nabídka zaujme, můžete si je objednávat již od 100 kusů se slevou 5 %. Ovšem zajímavou množstevní slevu 15 % získáte při závazné objednávce od jednoho tisíce kusů kartonových obalů. A to se vyplatí!

Kartonové obálky

Logo na obálkách prodává

Kromě toho, Obaly Kredo nabízejí i vlastní tisk na obalech. Pokud chcete, aby Vaše zásilka měla osobitý design a představovala Vaši značku, můžete si nechat tisknout vlastní loga a nápisy přímo na obaly. Tato služba je ideální pro podniky, které chtějí propagovat svou značku a vytvořit si vlastní identitu.

Trend dnešní doby - bio kompostovatelné tašky a sáčky

Obaly Kredo jsou nejen kvalitní, ale také šetrné k životnímu prostředí. Společnost se snaží minimalizovat negativní dopady na přírodu a využívá přírodní materiály, jež jsou recyklovatelné a biologicky odbouratelné. Pokud chcete jít s dobou a být in, poohlédněte se i po taškách a sáčcích, jež jsou vyráběné z plně obnovitelných zdrojů. Navíc mají mnohem lepší vlastnosti než klasické polyetylenové materiály.

Expedice do 24 hodin!

Vzhledem k vysoké kvalitě a rozmanitosti nabízených obalů, jsou Obaly Kredo vhodnou volbou pro firmy i jednotlivce, kteří hledají spolehlivé a kvalitní obaly a balící materiály. Pokud máte zájem o nákup, můžete si objednat obálky a obaly přímo na webu a zboží Vám bude doručeno rychle a bezpečně přímo na místo určení. A věřte, že nebudete zklamáni.

Poštovní obálka

Mezi novinkami společnost v současné době uvádí i luxusní papírové dárkové tašky se speciálně barevnou povrchovou úpravou nebo poštovní výškově nastavitelné krabice s plně automatickým dvojitým dnem. Ne nadarmo se jim přezdívá „bleskové krabice“, neboť je díky předem připraveným značkám složíte přímo bleskově. A jak známo, čas jsou peníze, proto se tento obalový materiál vyplatí mimo jiné i zásilkovým službám, jako jsou e-shopy či různým zasilatelstvím.

K tomuto článku není otevřena diskuze