Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
megane / foto: Renault https://www.rpz.cz/renault/

Nový Renault Megane: Inteligentní vůz v moderním hávu

Chystáte se na nákup nového auta? Jedním z hitů posledních měsíců je nový Renault Megane, který toho má hodně co nabídnout zvenčí i zevnitř.

Značka Renault u nás patří dlouhodobě k velmi oblíbeným. Je to dáno spolehlivostí jejích vozů, neustále inovovaným designem, bohatou vnitřní výbavou a celkovým komfortem, který řidičům i spolujezdcům nabízí.

Exteriér vozu je výrazný a dynamický

Renault Megane je opravdu silným hráčem na poli osobních automobilů. Zaujme už na první pohled. Jeho tvarům dominují vyrýsované křivky, které mu dodávají patřičný dynamický design. Specifické jsou i výrazné blatníky, vůz ladí do sportovního rázu. Jde o ideální auto do města, ale i na delší cesty.

Vozidlo má celou řadu inteligentních systémů a funkcí

Pokud dokáže zaujmout zevnějšek Renaultu Megane, pak jeho interiéry doslova ohromí. Při prvním seznámení se v něm budete cítit jako v kokpitu letadla.

Výrazná palubní deska využívá nejmodernější dotykový displej, nechybí multimediální systém. Díky inovativnímu head-up displeji máte možnost sledovat veškeré povely a informace přímo ve vašem zorném poli, což kromě jiného přispívá i k větší bezpečnosti.

Samozřejmostí nového modelu jsou parkovací asistent se senzory a zadní parkovací kamerou či asistent rozjezdu do kopce.

Pokud jde o komfort, řidič i spolujezdec budou i při delších cestách spokojení díky komfortním pěnovým sedadlům. Přední sedadla mají opěrky s masážní funkcí, které ještě zpříjemní vaše cesty.

Pozitivně lze hodnotit také systém Multi – Sense, díky němuž si můžete zvolit některý z 5 jízdních režimů podle toho, na jaký typ jízdy se zrovna cítíte, případně v jakém terénu se zrovna pohybujete.

Automobil je k dostání u autorizovaného prodejce, který představuje kompletní nabídku vozidel francouzské značky na webu www.rpz.cz. Detailní informace o modelu Renault Megane pak najdete na https://www.rpz.cz/renault/nove-vozy/osobni-vozy/megane/novy-megane/. Společnost nabízí možnost testovacích jízd.

K tomuto článku není otevřena diskuze