Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
rent car / foto: shutterstock

Jak si zajistit auto na rodinný výlet, služební cestu a další příležitosti?

Ne každý má možnost vlastnit osobní automobil, přestože disponuje platným řidičským oprávněním.

Koupě vozidla je poměrně nákladnou záležitostí, kterou si mnoho lidí zkrátka nemůže dovolit. Co ale dělat, pokud plánujete rodinný výlet, případně se chystáte na jinou soukromou či služební cestu, přičemž se nechcete vláčet veřejnou dopravou? Máte možnost si automobil vypůjčit.

Europcar – autopůjčovna s pobočkami po celé ČR

K tomuto účelu vám může posloužit kupříkladu renomovaná autopůjčovna Europcar, jež na tuzemském trhu a v mnoha dalších státech v Evropě i ve světě působí již řadu let. Je opakovaným držitelem ocenění Autopůjčovna roku.

V České republice má pobočky v Karlových Varech, Pardubicích, Ústí nad Labem, Ostravě, Brně a také v Praze, vizte autopůjčovna Praha.

K dispozici dostanete vůz se stářím do 6 měsíců

Výhodou autopůjčovny je fakt, že můžete mít vozidlo k dispozici klidně na jeden den, ale třeba i na 14 dnů, kdy jej hodláte využít na cesty během dovolené.

Zmíněná půjčovna aut Europcar nabízí špičkové vozy všech známých automobilek. Garantuje přitom, že vozidla jsou maximálně 6 měsíců stará, takže mají najeto minimální množství kilometrů a jsou v bezvadném stavu.

Vybrat si můžete od malých cestovních aut až po luxusní SUV, která lze využít pro delší a náročnější cesty.

Potřebné doklady

A co k zapůjčení vozu potřebujete? Samozřejmostí je doložení občanského průkazu (případně jiného platného dokladu totožnosti) a rovněž řidičského průkazu. Platbu pak provedete kreditní kartou.

Rezervace je snadná a rychlá

Rezervaci vybraného automobilu lze provést online. Pouze si zvolíte datum vyzvednutí a vrácení, dále pak ještě pobočku, na níž dojde k předání vozidla a příslušných dokumentů. Součástí pronájmu může být i nadstandardní výbava, kromě jiného například GPS navigace apod.

K tomuto článku není otevřena diskuze