Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ostrava / foto: shutterstock

Opravdu po všech stránkách výjimečný ostravský hotel

Hledáte opravdu luxusní hotel v Ostravě? Hotel, v němž se nejenom dobře vyspíte, ale stejně dobře najíte, odpočinete si a zároveň si dáte trošku do těla? Už nemusíte. Jeden takový bychom pro vás měli.

Ostravský hotel Jan Maria (na internetu hledejte pod odkazem hotel Ostrava) není jen tak obyčejným hotelem. Je to místo, v němž si můžete dát obchodní schůzku i rande naslepo. Místo, kde se o vás postarají jako o vlastní. Místo, v němž vás dobře pohostí i uspořádají svatební hostinu, na niž hned tak nezapomenete. Zkrátka multifunkční místo se vším všudy.

Vynikající poloha hotelu

Proč právě hotel Jan Maria? Z mnoha důvodů. V první řadě se nachází na opravdu strategickém místě – v krátké dojezdové vzdálenosti od centra, nákupního střediska Nová Karolína, Slezskoostravského hradu, tamní zoologické zahrady, výstaviště i věhlasné Stodolní ulice. Blízko to tak budete mít za nákupy, historií, faunou i zábavou.

Neotřelá architektura

Hotel vás upoutá už zvenčí svou neotřelou architekturou. Nachází se totiž v bývalém areálu šachty. A nezklame vás ani jeho interiér. Designová luxusní restaurace Ostrava s vinným sklípkem je přehlídkou nejenom skvělé gastronomie, ale i špičkového designu. Vkusně zařízené jsou i pokoje, jimž spolu s luxusním nábytkem a textiliemi nechybí minibar, LED televize a samozřejmě i připojení na internet.

Wellness i bowling

Výjimečné však jsou i ostatní prostory. V hotelu najdete wellness s infrasaunou i whirpoolem, profesionální bowlingovou dráhu a fitness centrum. Prožít tu tak můžete romantický i wellness víkend. Výjezdové zasedání, firemní večírek, rozlučku se svobodou i svatební hostinu. Školení i rodinnou oslavu.

Opravdu skvělá kuchyně

Hotel Jan Maria je také věhlasný svou báječnou kuchyní. V těchto dnech se podává, jak jinak, křupavá Svatomartinská husa. Ale také husí paštika, tlačenka, consomné, konfitované husí stehno, husí prso sous vide s dýňovým pyré a jako dezert lokše s tvarohem a povidly. Už jen znění samotného menu naznačuje, že kuchyně hotelu je na náležité úrovni, nemyslíte? Další servírované pochoutky najdete na odkazu restaurace Ostrava.

Opravdu po všech stránkách výjimečný ostravský hotel

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!