Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Čelovka v noci / foto: shutterstock

Kvalitní čelovka se hodí na chatu i na výlety

Mít přehled, na všechno kolem sebe dobře vidět. A to jak v přírodě, tak i doma na zahradě. Když se setmí, potřebujeme zdroj světla, který je maximálně spolehlivý.

Procházka v parku nebo například venčení čtyřnohých mazlíčků, osvětlení je nutné nejen v prostředí menších obcí, ale i v městských ulicích. Dnes už ale nepotřebujete zaměstnávat jednu ruku svítilnou, protože si můžete pořídit čelovku. Má řadu výhod, které přijdou vhod nejen v členitém terénu, ale i v kutilské dílně.

Lehký model, kterému nevadí dešťové kapky

Můžete se projíždět na kole nebo procházet přírodou, zažít menší průtrž mračen, mlhu nebo chladnější počasí. V každém případě ale platí, že kvalitní čelovka vás nijak nezklame a splní vaše očekávání. Je velmi lehká, hmotnost se totiž pohybuje v řádu desítek gramů, takže na hlavě nebude překážet ani po delší době nošení.

Je vodotěsná, nabízí krytí IPX6, je tedy vhodným doplňkem i pro všechny outdoorové aktivity. Pomůže ale i v řadě praktických životních situací. Nedostatek světla vás už nebude nikdy a nikde limitovat, ať už jste vášnivé turisté nebo rádi pracujete v dílně, rybaříte nebo trávíte čas pod pergolou na zahradě.

Režim svitu si zvolte podle potřeby

Nastavte si přesně takový režim svícení, jaký vám bude vyhovovat. K dispozici jich je hned několik, vždy se tedy lze přizpůsobit aktuální situaci. Potřebujete například posvítit na desítky metrů daleko? Samozřejmě, i to je ve hře, jindy zase bude lepší zajistit výraznější světelný tok na krátkou vzdálenost. Potom stačí jednoduše přepnout tlačítko. Velkým bonusem je také rychlé nabíjení, při němž rozhodně nebudete čekat celé odpoledne. Hotovo totiž může být už za pouhé dvě hodiny, pak už můžete vyrazit na výlet nebo procházku. Nejzajímavější modely dneška najdete na cel-tec.cz!

Kvalitní čelovka se hodí na chatu i na výlety

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!