Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.odditycentral.com

Čínská restaurace, kde servírují penisy

Číňané jsou známí tím, že mají osobité chutě. To je možná důvod, proč má podnik Guolizhuang Restaurant v Pekingu takovou popularitu. Zdejší jídelní lístek totiž nabízí speciality ze zvířecích genitálií...

Obchod s pověrčivostí

Číňané jsou pověrčiví a to se odráží i v jídle. Například věří, že když sní zvířecí penis, zlepší se jejich potence. Pravda, v Číně je počet dětí limitován, nicméně zdejší muži si přejí mít hlavně syny. A co jim je přivodí více, než kvalitní spermie? Z této touhy zdejších chlapíků těží podnik Guolizhuang Restaurant, jehož speciality jsou tvořeny jednou hlavní surovinou, a tou je penis.

magazin.cz

 

Penis na všechny způsoby

Ochutnat toto „masité jídlo“ však mohou jen otrlé povahy. Pyj přes celý jídelní talíř (ať už v jakékoliv úpravě) není pro mnohé strávníky zrovna vysněné jídlo. Ovšem, co člověk neudělá pro svůj spokojený sexuální a rodinný život? Místní personál se snažil pokrmy pojmenovat poetickým názvy a nalákat tak hosty na dražší objednávky. Zdejší bašty mají skutečně božské názvy, třeba Kořen zlatého Buddhy, Vzlétající fénix, Jasmínové květinky s tisícero lístečky... No, zní to pěkně ale realita je méně poetická – ve skutečnosti jde o beraní či oslí penisy. A pozor: v některých jídlech je tato „lahůdka“ v syrovém stavu! Není divu, že spousta hostů si neví s rady tím, jak se do takovéto masové záležitosti pustit. Součástí práce zdejších číšníků je tedy i určitá „edukace“, při níž vysvětlují jedlíkům, jak se který pokrm má správně jíst.

 

Cíl obchodních schůzek

Restaurace má však své omezení. Právě proto, že Číňané jsou pověrčiví, tak sem nemají přístup mladí chlapci, kteří jsou pohlavně nevybouření a konzumace penisu by jejich hormony ještě vybudila. Podle majitelů restaurace, většinu klientů tvoří obchodníci nebo vládní úředníci, kteří si zde rádi dávají své pracovní schůzky. No, nad to společně si společně dát jídlo dobrou potenci na „plodnou spolupráci“. Mimochodem, víte, jaká ze zdejších specialit je nejdražší? Je to tygrův penis. Jídlo stojí kolem 1500 dolarů, což je pro našince asi 31 000 korun. No, nekupte to.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1