Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Učebna / foto: www.multimedialnitvorba.cz

Studujte multimediální tvorbu na prestižní škole v Praze

Baví vás práce s fotografiemi, trávíte hodiny nad svými webovými stránkami a zajímá vás marketing nebo manažerská práce? A chtěli byste si tyto vědomosti prohloubit a získat maturitní vzdělání na prestižní škole?

 

A chtěli byste si tyto vědomosti prohloubit a získat maturitní vzdělání na prestižní škole? Pak pro vás máme skvělou možnost studia Multimediální tvorby na Soukromé střední škole cestovního ruchu ARCUS, s.r.o. v Praze.

Jak vypadá studium na škole?

Výhodou studia je to, že po škole můžete buď pracovat, nebo pokračovat dál na vysokou školu. Základem vašeho učení jsou odborné a profilující předměty, např. výtvarná a prostorová tvorba, multimediální technologie, digitální fotografie a animace, tvorba a správa webových stránek, design, AutoCad, management a marketing. Samozřejmě se nezapomíná ani na cízí jazyk. Jsou dva a na výběr máte jazyk německy, anglický, španělský, francouzský a ruský. V rámci studia je možné získat i certifikát z anglického jazyka FCE, CAE. Pro mimopražské studenty je zajištěno ubytování. Roční školné činí 28 900 Kč a jeho součástí jsou i učebnice a sešity.

Výuka je hodně zaměřená na výpočetní techniku a tato specializace je zařazena i jako studijní obor. Naučíte se racionálně využívat výpočetní techniku a informační technologii. Navíc se naučíte programovat vlastní jednoduché www dokumenty a jednoduché webové aplikace.

Díky provozovaní vlastní a skutečné cestovní kanceláře ARCUS, mají žáci možnost vyzkoušet si své vědomosti i ve skutečné praxi.

Po ukončení střední školy můžete pokračovat ve studiu na VŠ nebo se díky svým znalostem uplatnit jako programátoři, pracovníci v oblasti výroby tiskových materiálů a multimediálních výukových prezentací.

Jak začít studovat?

Na obor Multimediální tvorba se konají přijímací zkoušky formou talentové zkoušky v propagaci a multimediálních technologií. Je uskutečňována formou práce na PC a tématickou kresbou. Obě kritéria jsou hodnocena po 40 bodech. Dále je v přijímacím řízení přihlédnuto k výsledkům v jednotlivých pololetích na ZŠ z výtvarné výchovy, cizího jazyka a výpočetní techniky. Známky jsou rovněž ohodnoceny body. Další body může uchazeč získat za různé olympiády a projekty. Přihlášky ke studiu musíte odevzdat na platných tiskopisech.

Pokud chcete studovat něco zajímavého, mohla by pro vás být Multimediální tvorba to pravé. A navíc jako bonus dostanou všichni noví žáci iPad mini. Tak proč to nezkusit.

Studujte multimediální tvorbu na prestižní škole v Praze

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!