Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kapela Chinaski / foto: https://chinaski.cz/press/

Chinaski vyráží na třikrát odložené turné

Rok a půl si museli počkat fanoušci kapely Chinaski na koncerty k poslednímu albu 11. Původní halové turné se kvůli celosvětové pandemii třikrát posunulo.

Nakonec se místo hokejových hal uskuteční v červnu pod širým nebem. Kapela se postupně zastaví v Liberci, Jičíně, Pardubicích, Ostravě, Olomouci, Praze, Třebíči, Brně a Českých Budějovicích. Chinaski si už koncert za přísně dodržovaných protiepidemických opatřeních se sektory na sezení úspěšné vyzkoušeli v pilotním projektu Šance pro kulturu v půlce května pro 2500 lidí. Ve stejném režimu proběhne i celé turné.

„Nesmírně si vážíme toho, že nás fanoušci podpořili a na rok a půl si schovali vstupenky. Moc jim za to děkujeme! Jsou skvělí, těšíme se, až jim zase zahrajeme,“ říká zpěvák Michal Malátný.

Kapela Chinaski

Průběh koncertu a organizační záležitosti

Ve všech městech se brány koncertních areálů otevřou v 18:30, vystoupení začne bez předkapely ve 20:00 a skončí ve 22:00. Lístky zakoupené na všechny předcházející termíny platí a diváci zatím nemusejí nic měnit. „Podařilo se nám zachovat rodinné sektory. Vstupenky meet&greet budeme řešit dle aktuální situace, případně je vrátíme, pokud opatření diváky ke kapele nepustí. Catering bude zajištěn stejně, jako tomu je na předzahrádkách hospod,“ vyjmenovává ředitel BrainZone Services Martin Pokorný z managementu kapely.

Diváci by měli podle něj sledovat aktuální informace, za jakých podmínek jednotlivé koncerty proběhnou. „Už teď je jasné, že Liberec a Jičín budou kompletně na sezení. U dalších zastávek budeme 5 dnů před každým koncertem posílat přesné informace přes sociální sítě nebo info emailem přes prodejce vstupenek TicketLive. Tak se lidé dozvědí, jaké testy budou potřeba, zda bude vše jen na sezení, nebo i na stání, zda budou potřeba respirátory nebo jen roušky nebo nic,“ dodává Pokorný.

Testování v místě konání akce

Management kapely počítá i s tím, že s lidmi z Červeného kříže a Safety crowed týmem zajistí bezpečnost i případné antigenní testy na místě. Aktuálně budou muset diváci u vstupu předložit 7 dnů starý PCR test nebo 3 dny starý antigenní test nebo potvrzení o prodělání COVIDU 19 v posledních 180 dnech. Další možností je mít 21 dnů od první dávky očkování. U dětí do 6 let není testování požadováno. „Ideální bude, pokud lidé donesou potvrzení vytištěné. My jej zkontrolujeme a vrátíme. Věříme, že to všechno společně zvládneme, budeme k sobě ohleduplní a koncerty si konečně užijeme,“ doplňuje Martin Pokorný.

Od června do září plánují Chinaski třicet letních koncertů pod širým nebem.

Program kapely Chinaski

 

Zdroj:

TZ CHINASKI TOUR 2021

Chinaski vyráží na třikrát odložené turné

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!