Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sex ve městě - film / foto: HBO

Sex ve městě. Modely odhaleny!

Sex ve městě. To byl seriál, který okouzlil a možná i ovlivnil nejednu generaci žen.

Odvážné glosování milostných vztahů a sexuální scény zase zvedly ze židle mnoho puritánů, kteří proti němu zuřivě brojili. Tak jako tak Sex ve městě nechal chladným jen málokoho.

Muži si ťukali na čelo
Co si budeme povídat, do problémů zralých svobodných žen, které přeskočily třicítku a na toho pravého ne a ne narazit, mají co říct stále více ženám, které se tak dokáží se svými hrdinkami skvěle ztotožnit. Naopak muži si občas při jeho sledování ťukali na čelo.

Když seriál skončil, začalo se mluvit, jako v případě mnoha jiných úspěšných sérií, o filmu. Mluvilo se dlouho, neboť představitelky hlavních rolí – Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis a Cynthia Nixon byly tehdy v kurzu a doufaly, že se jim podaří vystoupit ze stínu sexuálních bohyň a módních ikon.

Moc se nezadařilo, a tak nakonec s celovečerákem souhlasily. Premiéru bude film mít v USA koncem května. Bohužel u nás to zatím nevypadá na to, že bychom se mohli přijít podívat do kina. Zato je už oznámené jeho vydání na DVD, které je naplánováno na konec srpna.

Slibované modely. Tady jsou...
Ovšem seriál vstoupil do povědomí kromě výstižného glosování generace X ještě něčím dalším - úžasnými módními kreacemi, které hlavní hrdinky nosily. Stal se tak věčnou inspirací pro mnoho obdivovatelek módy. Nejinak tomu bude i ve filmu. Podívejte se, na jaké modely tentokrát Sexice z New Yorku vsadily.





 





Líbí se vám móda, která se objevuje v Sexu ve městě?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 128