Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stmívání: Nový měsíc / foto: Shutterstock

Sága Stmívání: Každý si z ní dělá legraci

Fanynky musí překousnout souložící vlky i menstruaci.

Zatímco jiná světová kina už vzal druhý díl Stmívání útokem, české divačky a mizivé procento (dobrovolných) diváků si musí nedočkavě kousat nehty až do čtvrtka. Do té doby se mohou zabavit u videí, které nejen pro ně připravily osobnosti filmového a televizního světa. A ty by evidentně upírsko-teenagerské drámo přejmenovaly spíše na S(r)ága Stmívání.

Představitel Supermana Brandon Routh a Martha MacIsaac ze Superbad řeší ožehavý problém. Jak přítel-upír zareaguje na vaši periodu? Naštěstí přišli s produktem, po kterém budete Edwardovu náhradníkovi vonět tak, že minimálně tesáky nechá zastrčené:

Conan O´Brien je hvězdný moderátor americké televize NBC, kde šestnáct let uváděl pořad Late Night with Conan O´Brien. V minulosti taky působil jako scénárista a producent u seriálu Simpsonovi. Kdyby byl Jan Kraus ještě o něco zábavnější, už by se Conanovi trochu přibližoval. Podle O´Briena je Nový měsíc docela znepokojující film, problém měl především s rodinou vlkodlaků:

Sundávání triček ve filmech Stmívání je fenomén. Brzy by ho měli blíže zkoumat doktoři, kteří se zabývají sociálně patologickými jevy. Aubrey Plaza z Apatowovy komedie Funny People (a příští rok z adaptace komiksu Scott Pilgrim vs. the World) se objevila ve videu, které paroduje právě odhalené hrudníky. Na video se podívejte ZDE.


Pozadu nezůstávají ani populární osobnosti kanálu You Tube. JustSomeRandomGuy je komiksový nadšenec, který ve svém pořadu s nadsázkou komentuje dění kolem komiksů a hlavně jejich filmových adaptací. Akční figurky představují skutečné hrdiny a navzájem se hádají, kdo je víc super. Dost často si honí ego na tržbách vlastních filmů a je tedy jasné, že když Nový měsíc strčil všechny jejich rekordní tržby do kapsy, musí si z něj udělat legraci:

Sága Stmívání: Nový měsíc dorazí do českých kin 26. listopadu. (Tak nějak vypadá informace, kterou dnes zná doslova každá malá holka.)

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 157