Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: christmasparty.cz

Letošní Vánoce bez Christmas party?

To je jako Vánoce bez štědrovečerního stromku a dárečky!

Jsou prázdniny, slunečný letní podvečer a naše partička z agentury odpočívá na jediném kopci v Pardubicích a široko daleko, pod hradem na Kunětické hoře. Vedeme „důležité“ debaty a pak v té pohodě začneme trochu rekapitulovat. I letos jsme uspořádali desítky akcí po celých Čechách a ani jedna z nich nebyla s taneční hudbou. A když tak přemýšlíme, kterým mejdanem si spravit chuť, napadlo nás znovu uspořádat Christmas Party, protože kdy jindy si udělat radost než právě o Vánocích.

magazin.cz

Takže 25. 12. v eLku zaduní bedny a legendární Christmaska odstartuje i po jedenácté, i když jsme ji před rokem odepsali. Víme, že s ohledem na její ukončení v minulém roce to není úplně košer, ale snad vám toto vysvětlení

magazin.cz
stačí a naše jednání pochopíte. Kultovní mejdan v o nic méně kultovním prostoru v Pardubkách si zaslouží další ročník a my nějaký ten hudební dáreček. Tentokrát to bude poctivé techno od ověřené dvojky, Ben Long a Jamie Bissmire aka Space DJz, která si připravuje speciální vánoční set. Třpytivými ozdobami budou dj Ladee Jane a dj Lucca, půvabné blondýnky s djskými kufry nabitými progressive technem. O pentle na stromek se postarají rezidentní djs DC Promo, vánočními řetězy zazvoní dj Toky, prskavky řeší dj Džejár a J. C. Denton říkal, že přinese svíčky :) Druhý floor bude plně pod kontrolou djs z populárního Studia 54.

A o co si Ježíškovi napíšeme my? Abyste určitě přišli se dobře pobavit a zakalit s námi! Slibujeme, že to bude klasická kalba se vším, co k ní patří. Pokud dorazíte včas, již tradičně vás čeká team příjemných hostesek s ochutnávkou drinků.

Přejeme vám krásné Vánoce a v Novém roce pevné zdraví a spokojenost a hlavně tolik kvalitní hudby, co vaše uši „poberou“.
Krásné Vánoce všem,

tým DC Promo

magazin.cz

CHRISTMAS PARTY 2010 Sobota 25. 12. 2010, Výstaviště ABC, Pardubice

Helsinky Vodka stage:
Space Djz (UK), Lucca, Laydee Jane, Toky (SK), Džejár & Roger Venzent, J. C. Denton
Studio 54 Floor: Enrico, Eagle, Subgate, Marty Fish, Miquel, Thonic
Start 20.00, End 5.00

Vstupenky v předprodeji za 200,- Kč v síti Ticketportal
www.ticketportal.cz

Podrobné info na www.christmasparty.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5