Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Debbie Harry / foto: PR Photos

„Blondie“ chtěla napsat paměti, ale zjistila, že si moc nepamatuje

Debbie Harry (65), známá v 70. a 80. letech jako zpěvačka skupiny Blondie, se rozhodla sepsat paměti. Ukázalo se, že to má jeden háček: zapomnětlivost.

Punková legenda přiznala, že když se snažila vybavit si, jak to vlastně v dobách největší slávy bylo, zradila ji paměť. Zcela realisticky se proto rozhodla sepisování memoárů odložit.

magazin.cz
Na nich podle informací Sunday Times pracovala několik let, ale pak usoudila, že knihu nedokončí. Lituje prý toho, že si nevedla deník, který by jí události z doby před třiceti a více lety připomněl.

„Začala jsem psát, ale víte, nikdy jsem si nepsala žádné deníky, takže jsem jen seděla a říkala si – jak to vlastně bylo? V podstatě jde o to, že se toho stalo tak moc. Jak si to pak má člověk všechno pamatovat? Navíc mám pocit, že jsem si vlastně ani nechtěla všechno připomínat,“ popsala Debbie své zážitky.

Dnes již postarší zpěvačka žije sama. Vypadá pořád dobře a udržuje se v kondici, ale tvrdí, že většina mužů, o které by mohla mít zájem, chce spíš někoho mladšího.

„Hrozně ráda bych měla nějaký pěkný vztah, ale mám pocit, že abych někoho našla, musela bych snad jít do márnice. Občas si s někým vyjdu, ale je to příšerný proces. Přítele nemám,“ přiznala Debbie.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5