Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Twilight sága: Nový měsíc / foto: Summit Entertainment

Pattinson potřebuje při nasazování kontaktních čoček dva pomocníky

Role vampýra Edwarda Cullena, hlavní postavy filmů Twilight Saga (Stmívání), vyžaduje kontaktní čočky.

Robert Pattinson (24) kontaktní čočky upřímně nenávidí a s jejich nasazováním mu pokaždé pomáhají dva lidé. Pattinson má k čočkám velký odpor. Dokonce sní o tom, jak je po skončení natáčení zničí.

„Pane bože, jak já budu rád, až se jich zbavím. Dokonce si říkám, že bych si pořídil nějakou plastickou trhavinu. Rád bych je přetvořil v něco většího, abych je mohl zabít,“ řekl herec s nadsázkou v rozhovoru pro Entertainment Weekly.

magazin.cz

„Je to hrozně ponižující. I po tolika letech je to každé ráno příšerné trápení. Všichni ostatní se to už naučili, jen já k tomu potřebuji dva lidi, aby mi pomohli,“ popsal nasazování upířích čoček Pattinson.

Přiznává, že má pocit, jako by na filmech ze série Twilight Saga už pracoval celý život. Teď doufá, že až natáčení posledního z filmů série skončí, utichne i zájem o jeho osobní život, zejména o jeho vztah s kolegyní Kristen Stewartovou.

„O ty klepy už prostě nebude zájem. Vždycky se to nějak váže na Twilight, takže jakmile se série dotočí a bude hotová i propagace, myslím, že to skončí,“ dodal optimisticky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10