Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Open Air Festival 2011: muzikanti a DJové na 9 pódiích

Oproti prvnímu ročníku Open Air Festival značně povyroste.

Praha / Panenský Týnec – Pátek taneční, sobota kytarová a samozřejmě čtvrtek zdarma. Tak vypadá v kostce podoba letošního Open Air Festivalu na letišti v Panenském Týnci (11.–13. 8. 2011), který dnes zveřejnil podrobný lineup na svém webu www.openairfestival.cz. Kapely a DJs na něm vystoupí na celkem devíti pódiích, čímž „OAF“ oproti prvnímu ročníku značně povyroste. Dvě z nich dnes Open Air Festival oficiálně představil, další bude následovat opět za týden. Na Urban Wave, jak se první nově odhalená stage jmenuje, vystoupí DJská smetánka, vyznávající „rovné beaty“: Sydney z Austrálie, Roman Rai, Macio, Josef Sedloň, Diome a Myclick. Speciální dvoupatrová Axe stage přieveze na festival jména jako Dan Cooley, Marko Jelič, Gomez, Robot, Akvaman, Tokátko & Ufi Daman a Jorgos. Ruce nahoru však budou „clubbeři“ dávat i díky další zahraniční hvězdě, se kterou v těchto dnech festival uzavírá smlouvu. Její jméno oznámí v průběhu příštích týdnů.

 

Open Air Festival kromě toho představil ještě další “kapelovou část” line-upu. Nechybí Chinaski a kapely Rara Avis, Houpací koně, Václav Koubek a Pavla Milcová a Tarzan Pepe. Přestože tento týden přibylo celkem 19 interpretů, ještě stále to není všechno! Open Air Festivalu ještě stále zbývá představit hned několik scén. “Postupujeme podle naší filozofie – cena vstupenky zůstává, počet vystupujících přibývá,” usmívá se manažerka festivalu Marie Marková. Lístky je možné stále pořídit v akci 1+1 vstupenka zdarma, kde tak každá vstupenka vyjde v přepočtu na 545 korun. Tuto výhodu mohou čerpat všichni členové O2 Extra Klubu (výhodu získáte zde https://www.o2extra.cz/klub/benefits/index.html).

Hudební zóny
O2 Main stage
Second stage
Dnes stage
O2 Extra zóna
RedBull Tour Bus
Axe stage
Urban Wave
Cool zóna
Chill-out
Další
Alpine Pro Extréme Zóna
Dětská a worskhop zóna

Na stojáka! Komediální show opepří sobotu
Krytá DNES stage určitě dovede vyčarovat úsměv “od ucha k uchu”. Zárukou tohoto příslibu jsou herci z komediální show Na stojáka! Karel Hynek, Daniel Čech a Lenka Vychodilová. Ti všichni potvrdili svou účast a je tak jasné, že DNES stage naláká nejen na koncerty, ale i divadla.
Parkoviště bez čekání – nová služba festivalu



Chcete vyrazit na Open Air Festival autem a nestát ve frontě?

Využijte novinky – předprodej parkoviště. “S touto službou, kterou za 230 korun pořídíte v síti TicketPro, Vám bude umožněn vjezd speciální oddělenou cestou, nebudete se tedy muset zasekávat ve frontě,” popisuje promotér festivalu Michal Lukeš. “Na místě pro vás samozřejmě už bude připraveno stání, ke kterému vás kolegové u brány nasměřují,” dodal. “Navíc ušetříte, protože na místě bude stát parkovné 250 korun,” uzavřel promotér. Kapacita “předprodejního parkoviště” je omezená. Pokud pojedete ekologicky a naplníte celé auto, vyjde parkování po dobu celého festivalu každého člena posádky na 46 korun. Pokud nemáte čtyři sympaťáky do auta, využijte služby serveru www.spolujizda.cz, kde na ně jistě narazíte.


V rámci předprodeje je možné zakoupit také místo ve stanovém městečku. Cena místa je 200 korun na stan po celou dobu konání festivalu. V ceně je zahrnut také žeton na sprchu. Každé další sprchování je v ceně 50 korun.
Parkoviště, stanové městečko i sprchování mají už dopředu zajištěné majitelé VIP vstupenek, kteří se o nákup těchto oddělených služeb nemusí starat.
Open TV si povídala s Please the Trees


Někteří jim říkají “čeští U2”, jiní je označují za jednu z největších “exportních” nadějí české indie-rockové scény. Kapela Please the Trees se svými chytlavými melodiemi a anglickými texty má jasně nakročeno do zahraničí, jak ostatně dokázala při celé řadě koncertů mimo ČR. Štáb Open TV si tentokrát vzal “na paškál” sympatickou čtyřku, aby zjistil, jak bude vypadat jejich show na Open Air Festivalu. Reportáž najdete na www.openairfestival.cz nebo www.facebook.com/openairfestival.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!