Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Naplánujte si sex podle hodinek

Život každého člověka ovlivňují tzv. biologické hodiny. Podle nich je řízen každý náš den. Ráno jsme díky nim schopní vstát z postele a večer nás zase připraví ke spánku.

Díky biologickým hodinám jsme schopni přemýšlet a soustředit se. Chuť na sex mají na svědomí také biologické hodiny v našem těle. Odborníci tak dokáží určit, kdy se nám bude milování nejvíc líbit, kdy na něj budeme mít největší chuť a kdy jsme plní energie na sexuální hrátky. Kdy je tedy ten ideální čas na sex?

 

6 až 9 hodin ráno

V těchto ranních hodinách se začíná vaše tělo pomalu připravovat na sexuální hrátky. Jak u mužů, tak u žen se zvyšuje hladina hormonů a s nimi roste i chuť na sex. Zároveň dochází k uvolňování feromonů a tedy vůně, která bude přitahovat a vzrušovat váš protějšek. Pokud jste ještě navíc se svým partnerem či partnerkou strávili noc, jistě budete mít ráno chuť se se svou drahou polovičkou pomilovat. Ze statistik vyplývá, že hlavně muži si velmi rádi užívají sex právě ráno. Ženy naopak ranní sex nevyhledávají. Hlavně vdané ženy se ráno spíše věnují svým dětem a na sex nemají zkrátka čas a ni chuť. Pokud máte i vy pocit, že byste ranní milování nestihli, vstaňte třeba o hodinku dříve. Věřte, že ráno si sex opravdu užijete.

 

9 až 12 hodin dopoledne

V tuto dobu je většina lidí v práci a má tedy hlavu plnou starostí a na sex ani pomyšlení. Přitom právě mezi devátou a dvanáctou hodinou dopoledne byste velmi rychle a hlavně snadno dosáhli vyvrcholení. mnoho lidí má také v těchto hodinách chuť na experimenty v oblasti sexuálních hrátek. Pokud vás tedy ve zmíněné části dne láká milování na veřejnosti nebo na neobvyklých místech, máte chuť vyzkoušet nové polohy či sexuální praktiky, je to naprosto normální. Když budete mít někdy dopoledne čas, vrhněte se na svého partnera a naplno se oddávejte erotickým hrátkám. Bude to stát za to!

magazin.cz

 

12 až 15 hodin odpoledne

Tato denní doba je vhodná spíše pro odpočinek, sex si moc neužijete. Není se čemu divit, po velké porci jídla jako je oběd není člověk na erotické hrátky zkrátka připraven. V lidském těle klesá krevní tlak a hlavně produkce hormonů. Mnozí z nás tak po obědě zalezou do postele, ovšem ne za účelem erotických hrátek. Naopak chtějí v posteli odpočívat a na nic nemyslet. Pokud se přeci jenom rozhodnete mít sex mezi dvanáctou a patnáctou hodinou odpoledne, nečekejte žádné zázraky. Sex v těchto většinou není moc dobrý. Pomoci vám může snad jen silná káva, která vás na nějakou dobu povzbudí a milování se vám bude alespoň trochu líbit. Jestli si ho ale chcete opravdu užít, pár hodin počkejte.


15 až 18 hodin odpoledne

Po relaxaci a odpočinku následuje opět zvýšení hladiny hormonů v našem těle. Od patnácté hodiny odpoledne má většina z nás větší chuť na sex. Hlavně se však chceme se svým protějškem něžně mazlit a líbat. Všechny doteky a polibky budete v těchto dopoledních hodinách vnímat mnohem intenzivněji než v jinou denní dobu. Vaše smysly jsou totiž nejcitlivější právě mezi patnáctou a osmnáctou hodinou odpoledne. Hlavně ženy si partnerovy doteky velmi užívají.

 

18 až 21 hodin večer

Večer je už většina z nás unavena a myslí více na spánek než na milování. Není divu, máme za sebou celý den plný práce a kolikrát také plnou hlavu starostí. Potřebujeme si tedy večer odpočinout a v klidu si urovnat myšlenky. Některé ženy ještě navíc připravují večeři pro celou rodinu a dohlížejí, zda děti splnily všechny své povinnosti, jako domácí úkoly a podobně. Sex by měl přijít až ve chvíli, kdy jsou oba partneři odpočinutí a nemyslí na starosti či práci. Raději si tedy v tuto dobu dejte třeba sklenku dobrého vína nebo si zapněte televizi.

magazin.cz

 

 

21 až 24 hodin večer

Od devíti hodin večer už máme většinou všechnu práci hotovou a jsme v dobrém psychickém rozpoložení. Máme tak čas se věnovat svému protějšku a užít si společné chvíle. Samotný sex nemusíme nijak uspěchat, netlačí nás čas a můžeme si tedy užít dlouhou předehru a krásně milování. Podle statistik se mezi jednadvacátou hodinou a půlnocí oddává sexu sedmdesát procent lidí na celém světě.

 

1 až 5 hodin v noci

V noci se chce většina z nás dobře vyspat, občas nás ale náhle přepadne chuť na sex. Pokud  se se stejnými myšlenkami jako vy probudí i váš partner, na nic nečekejte a pomilujte se. Na něžné doteky a klidný sex si pak vzpomenete ráno hned po probuzení a bude se vám lépe vstávat z postele.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!