Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

10 největších zabijáků sexuálního apetitu muže!

Už svého drahouška nedokážete patřičně rozpálit? Máte pocit, že kvalitní milenci vymřeli? Anebo ten váš zkrátka už tak trochu nemůže? Ať už je vaše situace jakkoli podobná, věřte, že všechno se dá řešit.

Důvodů, proč se vašemu drahouškovi v posteli poslední dobou příliš nedaří, může být hned několik. Někdy je chyba na jeho straně, jindy na vaší. A někdy je jeho nechuť způsobena i přírodou.

 

1. Přemíra léků proti bolesti

Jeden z posledních průzkumů poukázal dokonce na souvislost mezi ztrátou sexuální aktivity muže a užívání léků proti bolesti. Takže pokud máte doma tak trochu hypochondra, který na každou sebemenší bolístku okamžitě polyká prášek, můžete se dočkat doby, kdy si s ním už příliš radosti neužijete. Proto se snažte bolesti zad, hlavy, kloubů léčit spíše přírodní cestou. A to například pomocí obkladů, léčivých čajů anebo třeba vhodnou masáží či rehabilitací.

magazin.cz

 

2. Dětské šišlání

„Milášku můj, drobešku, pohlaď svou holčičku po vláskách. Ňuňuňů, zlatíško moje,“ říkáte svému partnerovi. A přitom nechápete, proč jeho sexuální touha vždy nakonec tak trochu opadne? Pak vězte, že právě šišlání, hra na malé dítě nebo třeba i růžové kalhotky a medvídek dokážou erotické fantazie prakticky každého normálního muže doslova pohřbít.

 

3. Přemíra alkoholu

Stará známá věc – pokud se muž příliš opije, jeho zábava pravděpodobně skončí v hospodě pod stolem, než v posteli s krásnou prsatou barmankou, která se na něj celý večer marně snažila zapůsobit. Pravda ale je, že i kdyby se tento muž náhodou v posteli s krásnou ženou skutečně ocitl, pravděpodobně by také žádné velké divadlo nezahrál. Alkohol totiž výrazně utlumuje. Sexuální aktivita při velké míře alkoholu v krvi, klesá.

 

4. Vykládání o SM praktikách

Mnoho mužů, zejména těch mladších, dokáže odradit výrazně zkušenější žena. Zejména, pokud se před nápadníkem rozpovídáte třeba o vaší zálibě v SM praktikách anebo o tom, že své milence ráda bičujete a svazujete. Věřte, že s takovýmto přístupem budete milence shánět jen těžko.

magazin.cz

 

5. Arabská hudba

Podle průzkumu prováděného loni v zemích Evropské unie, pro většinu mužů ve věkové kategorii od třiceti do čtyřiceti let, působí zcela asexuálním dojmem poslech arabské hudby. Proto ji ani vy raději při milování nezkoušejte.

 

6. Nezatažené okno

Budete se možná divit, ale i muži bývají stydliví. A proto můžete nejednoho milence rozhodit, pokud zatoužíte po sexu před nezataženým oknem anebo na jiném místě, kam by mohl někdo cizí vidět.

 

7. Řeči o dětech a porodu

Tak těmito úvahami odradíte skoro každému milence. Jakmile začnete své nové známosti vykládat o tom, kolik byste chtěla dětí, a že už na to máte docela věk, můžete doufat, že vám partner z postele rovnou neuteče. Většina mužů se nechce vázat, dokud to není nutné.

 

8. Nedostatečná osobní hygiena

Fakt, který není třeba nijak více komentovat. Žena, která nevoní, prostě není přitažlivá. Takže jakmile očekáváte milostnou schůzku nebo romantický večer s partnerem v posteli, dopřejte si předem sprchu, potřete své tělo vonným tělovým mlékem, umyjte si vlasy, vyčistěte zuby a lehce se naličte. Případně můžete použít i sprej pro intimní hygienu. Pak budete pro miláčka doslova k nakousnutí.

magazin.cz

 

9. Řeči o úklidu, práci a plánu na další den

Při milování se neplánuje úklid, neuzavírají obchody, dohody a ani nerozdělují domácí práce na následující den. Pokud máte pocit, že díky skvělému sexu vám partner kývne na zítřejší mytí nádobí, jste na omylu. Pouze mu tím přivodíte potíže s erekcí. Proto si plánování na další dny nechte raději na později a v posteli se věnujte pouze sexu.

 

10. Srovnání s jiným partnerem

„Jirka to dělal takhle.“ „Tobě to nejde? To můj ex to teda zvládal líp.“ „Já už toho v posteli zažila hodně, takže můžeš být v klidu. Jsem připravená na všechno.“ „Tak ukaž, jestli ho máš vážně většího, než tvůj kámoš, co tu byl minulý víkend.“ To jsou věty, kterými zaručeně odradíte od jakékoli snahy každého normálního muže. Rozhodně nic podobného nezkoušejte.



Každý muž je ješitný. A nesnáší porovnávání s jinými. Ženy sice rády porovnávají, ba dokonce si v hlavě dělají pomyslné žebříčky, jak byl dotyčný muž úspěšný v porovnání s jinými. Muži ale takovéto uvažování nemají. A dokonce je to velmi pobuřuje. Proto raději nesrovnávejte nahlas.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!