Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Rekordy: Kdo nejvícekrát uzavřel sňatek?

Svatba je osudový krok, který si člověk dopřeje třeba jen jednou za život. Jsou ale tací, kteří se před oltářem objevují celkem často.

29× nevěstou

Osmašedesátiletá Linda Wolfe se poprvé vdávala v šestnácti. Manželství ji ale dlouho nevydrželo. Jakmile se z neúspěšného vztahu oklepala, vrhla se do náruče nového muže. A pak? Následovala romantika, zamilovanost, manželství a opět rozvod. Ačkoliv Linda Wolfe na to nevypadá, je vyhlášena ženou s nejvíce manželstvími na světě. Aby ne, vždyť před oltářem stanula celkem 29×! Je ale pravdou, že některé své manžele trochu zrecyklovala, jako například svého „ex“ - Jacka Gorleyho, kterého si vzala celkem třikrát. Šedovlasá dáma rovněž přiznává, že dva z jejích manželů byli gayové, které poznala jako bezdomovce. Posledním „šťastlivcem“ sličné dámy byl Glynn Wolfe. Ten měl, stejně jako jeho žena, na kontě už 28 manželství. V počtu zkušeností tedy byli fifty-fifty.

magazin.cz

 

Největší ženáč na světě

Co si budeme povídat, najít toho pravého partnera je těžké a člověk při svém výběru často nemá právě nejšťastnější ruku. O tom by mohl dlouze vyprávět 72letý Kamarudin Mohamed z Malajsie, který se oženil (s nepravými) celkem 51×! Ovšem, pak to přišlo – jeho poslední thajská manželka, v pořadí 52. se ukázala být tou správnou volbou. Několikanásobný ženáč s ní prožil dvacet šťastných let. Rodinnou idylku pak narušila rakovina a následná smrt paní domu. Kamarudin Mohamed je dnes považován za muže s nejvíce manželstvími na světě. Sám na své ženy vzpomíná s láskou: dvě z nich byly Angličanky, dvě Thajky a zbytek, kdo ví... Jeho nejkratší svazek trval dva dny. Dnes má stařík ze svých vztahů osm dětí a 16 vnoučat.

magazin.cz

 

Vdavekchtivá zpěvačka

Jmenuje se Gretchen a je brazilskou zpěvačkou, která v se sedmdesátých letech proslavila hitem Rainha do Bumbum. Úpřímně, spousta lidí na její pěvecký výkon zapomněla, nicméně Gretchen si k popularitě vypomohla jinak – na stránkách společenských magazínů  o ní píšou jako o notorické nevěstě. A není divu, nedávno se znovu provdala za svého manžela číslo 17.

magazin.cz

 

Polygamista

Američan Joe Darger ze Salt Lake City v Utahu má doma tři manželky – 42letá dvojčata Vicki a Valérii a také jejich o rok starší sestřenku Alinu. S nimi má pak celkem 24 dětí. Tato netradiční rodinka je trnem v oku americkým zákonům, které polygamii striktně zakazují. Joe Darger se však brání tím, že má mnohoženství v krvi. Jeho předkové (dokonce po pět generací) byli polygamisté, tedy měli více žen. On v jejich tradici jen vzorně pokračuje.

magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!