Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Sexuální turistika: Jací jsou v posteli Italové, Řekové nebo Chorvati?

Blíží se léto a mnoho lidí vyrazí na dovolenou. Často je pobyt u moře spojen se sexuální turistikou. Muži v turistických destinacích to dobře vědí a těší se, až si užijí letní románek s cizinkami.

Jižané jsou prý v posteli velmi vášniví a také temperamentní. Jak tedy bude vypadat váš nezávazný letní románek? Každý národ je prý jiný, a to i co se sexu týká. Jak jsou na tom muži v evropských turistických letoviscích? Jací jsou v posteli Italové, Řekové, nebo třeba Chorvati?

Italové jsou prý přímo úžasnými milenci. Sex s nimi je plný vášně. Pokud chce Ital svést ženu, neustále ji nadbíhá a různými způsoby jí dává najevo, že o ní stojí. Italové jsou také temperamentní, a to i v posteli. Ženy, které už někdy zažily románek s mužem ve slunné Itálii však také tvrdí, že s Italem si nikdo neužije dlouhé milování. Italové zkrátka nemají zrovna velkou výdrž. Jednu výhodu však sex s Italem má. Tito muži sice nevydrží dlouho, zato však nemají problém s další erekcí. S Italem se tak, dámy, můžete milovat i několikrát po sobě.

magazin.cz

 

O Řecích je známo, že v oblasti sexuálních hrátek hodně a rádi experimentují. Nejsou však také tolik temperamentní jako Italové. Ženy na Řecích snad nejvíce zbožňují, že mají rádi předehry. Ovšem je tu také jedna věc, kterou by měla každá žena vědět, než Řekovi podlehne. Podle nedávného výzkumu, kdy na dotazníky odpovídalo deset tisíc žen, vyplývá, že Řekové dámám příliš nevoní. No dámy, to můžete posoudit na dovolené.

A jak jsou na tom Španělé? Stejně jako Italové jsou v posteli temperamentní. Od žádného Španěla však nečekejte žádné výbuchy vášní, Španělé jsou spíše něžnými milenci. Podle jednoho mezinárodního výzkumu jsou však španělští muži nejlepšími milenci na světě. Na druhém místě jsou Brazilci, na třetím se umístili Italové. Dámy, už tedy víte, kam vyrazit na dovolenou. Ženy, které někdy prožily noc ve Španělsku, výsledky tohoto výzkumu potvrzují. Španělé jsou prý skvělými milenci.

Zatímco Španělé jsou v žebříčku nejlepších milenců na prvním místě, Francouzům patří až čtvrtá příčka. Francouzští muži už prý nejsou tak vášnivými milenci jako jimi bývali dříve. Co však mají Francouzi navrch, to je jejich šarm. Francouzi nejprve ženu pozvou na romantickou večeři se svíčkami a výborným francouzským vínem. Po příjemně stráveném večeru vás čeká stejně romantická noc plná něžných doteků, polibků a samozřejmě vášnivého milování. A Francouzi se prý vydrží milovat dlouho. A ještě jedna informace – zřejmě vás nemine orální sex. Údajně ho miluje 74 procent Francouzů.

magazin.cz

 

Nejvíce sexuálních zážitků mají české ženy s Chorvaty. V oblíbené letní destinaci muži doslova čekají na sexuchtivé turistky. V průměru každý třetí Chorvat už někdy zažil románek s cizinkou, která v Chorvatsku trávila dovolenou. A jaký je vlastně sex s Chorvatem? Nečekejte žádné zázraky ani experimenty. Většina Chorvatů se spokojí s klasickou misionářskou polohou.

Pokud vyrážíte za sexem k moři, dejte si pozor, abyste neporušili zákon. Ve většině evropských letoviscích je totiž zakázán sex na pláži. Například ve Španělsku byste za porušení zákona zaplatili až 8000 Eur, v Řecku by po vás policisté chtěli zhruba dvě stovky. a v Itálii můžete jít za sex na pláži klidně na tři roky do vězení.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!