Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Sexuální zajímavosti z celého světa

V různých koutech světa se lidé na sex dívají jinak. Při cestování po světě se tak můžete dozvědět spoustu pikantností z oblasti sexu a erotiky. Jaké sexuální zajímavosti mají jednotlivé kontinenty? Podívejte se!

Amerika

Věděli jste, že nejstarší erotické výtvarné umění pochází z Peru? Velmi zajímavé jsou například staré nádoby na pití. Žíznivým lidem nezbývalo nic jiného, než se napít takovým způsobem, že vodu sáli z umělého penisu nebo případně z umělé pochvy.

magazin.cz

 

Sexuální hrátky na Aljašce jsou poněkud netradiční. Eskymáci jsou při sexu velmi potichu, neruší ostatní obyvatele iglů. Ve velké zimě není možné se při erotických hrátkách svlékat. Eskymáci proto mají v oblečení speciální díry určené k usnadnění pohlavního styku. Nemožné je v těchto končinách také líbání, místo toho je zde tření nosů o sebe. Orálnímu sexu se na Aljašce nevěnuje nikdo.

V Kanadě z nedávného průzkumu vyšlo najevo, že takřka polovina kanadských mužů alespoň jednou za život předstírala vyvrcholení při sexu.

 

Asie

V Číně je sex dodnes považován za něco negativního a za věc, o které se nemluví. Většina Číňanů dodnes věří, že sexuální abstinencí si mohou udržet dobré zdraví a dožít se vysokého věku. Postupem času však lidé těmto názorům přestávají věřit. Svědčí o tom i fakt, že v roce 1989 praktikovalo předmanželský sex 15,5 procent Číňanů, v roce 2004 ho provozovalo již 70 procent.

V Japonsku proběhl před několika lety průzkum i lidí ve věkové kategorii od 16 do 49 let. Během tohoto průzkumu byl zjištěn důvod nízké porodnosti v zemi. Japonci se totiž raději věnují své práci, než sexuálním hrátkám. Dvacet procent lidí, kteří se průzkumu zúčastnilo, dokonce přiznalo, že sex si neužívají už více než rok. Dalším extrémem Japonska jsou pak například automaty na nošené spodní prádlo. A o čem sní více než třetina Japonců? O sexu ve vagónu vlaku nebo metra plném lidí.

magazin.cz

 

Thajsko je rájem sexuální turistiky. Poměrně nedávno se však stalo takřka módní záležitostí to, že se muži dopují ženskými hormony, nechávají si vytvořit umělé poprsí, ovšem pohlaví si nechávají mužské. Důvodem je vysoká cena operace při změně pohlaví. Evropským bisexuálům však nevadí, že muži zákrok nepodstoupili, naopak takové muže vyhledávají.

 

Austrálie a Oceánie

V Polynésii byste se setkali s úplnou sexuální svobodou. Se sexualitou zde mají zkušenosti i malé děti, teenageři, kteří si pravidelně neužívají sexuálních hrátek, jako by zde ani nežili. Jediným zákazem je zde ten, který nedovoluje sex mezi pokrevně příbuznými. Rodiče jsou v Polynésii pyšní na své sexuchtivé ratolesti. Pokud dítě nemá chuť na sex, považují to jeho rodiče za chybu ve výchově. Pokud dívka v těchto krajích čeká dítě ještě před svatbou, je pro okolí atraktivnější.

 

Evropa

Víte, kdo patří mezi největší milovníky Evropy? Podle výsledků výzkumu společnosti Durex to jsou Maďaři. V Maďarsku lidé souloží v průměru 144× za rok. Jenom pro srovnání – ve stejném žebříčku zabírají Češi čtvrtou příčku.

Možná vás to nepřekvapí, ale více než čtvrtina Rusů se věnuje erotickým hrátkám při řízení automobilu.

magazin.cz

 

Ve Francii se začala psát historie vibrátorů. Předchůdce této erotické pomůcky se objevil již v dobách napoleonských válek. Umělé pyje tehdy věnovali vojáci svým manželkám, aby si zajistili jejich věrnost. Ve Francii byl také velmi oblíben orální sex. O orálních hrátkách se vůbec poprvé mluvilo právě ve spojitosti s Francií. Lidé se zde orálním sexem údajně chránili před nechtěným početím. Obyvatelé Francie se zkrátka obešli bez klasické soulože, při níž hrozilo otěhotnění.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1