Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Sex ve světě: Kdo to má jak rád?

Každý má rád něco jiného. To platí také v oblasti sexuálních hrátek. V tomto ohledu by se dalo říci, že co národ, to jiné oblíbené sexuální praktiky.

V Nizozemí například nedají dopustit na sex pod širým nebem, Rumuni si rádi užívají sex s kamarádkami svých maminek a téměř polovina Francouzů zase alespoň jednou vyzkoušela sex ve třech. Jak je to se sexem ve světě? Jak to mají lidé rádi v různých koutech světa?

V Rumunsku si mladí lidé užívají sex kdekoliv jinde než doma. Je to způsobeno tím, že mnoho rumunských mladých párů bydlí společně se svými rodiči, a tak doma nemají na erotické hrátky soukromí. Častý je sex někde venku. Oblíbené jsou parky a lesy, ale úplně nejraději mají mladí Rumuni sex v autě, které zaparkují na odlehlém místě, kde mají pro sex soukromí.

Více než čtyřicet procent Francouzů se alespoň jednou oddávalo sexu ve třech. Jen o něco málo Francouzů zažilo skupinový sex. A téměř třicet procent Francouzů má zkušenosti se sadomasochistickými praktikami.

magazin.cz

 

V Japonsku mají pro sexu chtivé páry speciální hotely. Do těchto podniků, určených výhradně k sexu, zavítají hlavně nesezdané páry. Noc v takovém hotelu stojí v přepočtu asi 4000 korun a milenci si mohou najmout pokoj s postelí ve tvaru srdce či gondoly. V jiných pokojích byste zase našli vibrující či houpající postel, jinde postel třeba svítí. V japonských hotelech můžete také sehnat nejrůznější erotické pomůcky a v některých z nich si můžete pronajmout třeba bazének určený přímo k erotickým hrátkám.

V Holandsku milují sex u moře. Holanďané si užívají erotických hrátek nejraději v dolících vysokých písečných dun. Na tato místa také často chodí nudisté. Pokud se tedy budete v Holandsku někdy procházet mezi písečnými dunami, dělejte rámus, ať na sebe upozorníte sexu se oddávající milence. Na ty vás zase upozorní stopy v písku, které končí ve zmíněných dolících.

magazin.cz

 

Celkem sedmkrát za rok se v Indonésii slaví zvláštní svátek s názvem Pon. Během něho dávají místní lidé bohům oběti a žádají je o svůj spokojený sexuální život. Pokud však chtějí spokojenost v sexu, musí si člověk sedmkrát užít sex s někým jiným než se svým partnerem.

V Indii začala docela nedávno fungovat erotická telefonní linka, která byla první a zároveň poslední svého druhu v zemi. Erotická telefonní linka se stala velmi oblíbenou službou, lidé se častým voláním na ni dokonce zadlužovali. Indická vláda proto provoz erotické linky zakázala.

Mladé Číňanky velmi rády masturbují. Při sebeuspokojování si pomáhají nejrůznějšími předměty. Oblíbená je třeba mražená okurka těch správných rozměrů nebo různé kuchyňské náčiní.

Mladí Japonci zase často přijdou o panictví s prostitutkou. V některých japonských rodinách je to dokonce zvykem. Mladým rumunským chlapcům zase často jejich matky domluví sex se svou dobrou kamarádkou, která mladíky zasvětí do sexuálního života.

magazin.cz

 

Češi se oddávají sexu průměrně sedmkrát za měsíc. Splynout průměrnému českému páru zabere zhruba patnáct minut. V sexu tedy patříme k průměru. Třeba takoví Američané mají sex jedenáctkrát za měsíc, Rusové souloží desetkrát do měsíce a Francouzi v průměru devětkrát. Číňané si zase sex užívají šestkrát do měsíce. Nejhoršími milenci jsou zřejmě Japonci, ti souloží pouze třikrát za měsíc.

Češi mají za celý svůj život v průměru pět až sedm sexuálních partnerů. V celosvětovém žebříčku jsme v tomto ohledu opět průměrní. Na Filipínách nebo v Indii mají ženy pouze jednoho nebo dva sexuální partnery za život. Nejvíce milenců a milenek projde postelí Francouzů a Francouzek. Za celý svůj život totiž vystřídají až šestnáct sexuálních partnerů.

Na první sex si nejdéle počkají Číňanky, které zažijí první pohlavní styk v průměru ve dvaadvaceti letech. Taiwanky přijdou o panenství v jedenadvaceti letech, Indky ve dvaceti. Nejdříve na celém světě začínají se sexuálním životem Francouzky, a to v šestnácti letech.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2