Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Jaký je muž v posteli? Řekne vám to jeho tvář!

Je těžké jen tak odhadnout, co má muž rád v posteli. Jestli má rád divoký sex, nic pro něj není tabu, nebo si naopak na erotické hrátky moc nepotrpí. Nebo dokonce sex nemá rád.

Nezoufejte, že hned nevíte, co muž v oblasti sexu miluje a vyhledává. Údajně se to všechno můžete dozvědět z jeho tváře. Odborníci na sexuální vztahy v tomto případě vycházejí ze starého čínského umění čtení z tváře.

Staré čínské umění čtení z tváře s názvem Siang Mien má tradici tři tisíce let. Podle Siang Mien nám lidská tvář může o člověku prozradit prakticky cokoli – charakter, tajná přání, ale i sexuální touhy. Také je každý lidský obličej schopen asi sedmi tisíc různých výrazů, z nichž jenom zhruba stovku z nich každodenně používáme. A právě výrazy, které nejčastěji používáme, se do naší tváře trvale zapíší. A také o nás mnohé prozradí.

 

magazin.cz

 

Oči

Zaměřme se nyní na oči, konkrétně na jejich barvu. A nejdříve se podíváme na oči světlé. Muži s takovým odstínem očí milují sex a potěšení. Jsou také velmi snadno uspokojitelní po sexuální stránce. Nejsou ale stvořeni pro trvalejší vztah. Údajně ani nespatřují v lásce žádný moc velký význam. Partnerky pak, hlavně ty sexuální, střídají jako ponožky.

A jak jsou na tom muži s tmavýma očima? Ti jsou pro sex jako stvořeni. Milují erotické hrátky a dovedou si je patřičně užívat. V posteli jsou takoví muži vášniví, velmi náruživí a ničeho se nebojí. Potrpí si také na rozmanitost.

 

Obočí

Také obočí o muži řekne více, než si myslíte. Pokud má muž malé a velice řídké obočí, nemá podle odborníků o sex moc zájem. Nevyhledávají ho, protože více přemýšlejí v duchovním duchu, než aby si všímali svých smyslů a tělesné touhy.

Opakem jsou jedinci se silným a hustým obočím. Ti jsou v posteli i mimo ní velmi výkonní. Jsou spokojení, pokud mají stále nové a nové erotické zážitky. Když to nenajdou u své partnerky, nedělá jim žádný problém hledat uspokojení a potěšení v náruči jiné ženy.

magazin.cz

 

Nos

Tupý nos je charakteristický pro snílky, milovníky romantického a něžného milování a klasických poloh. Experimenty moc nevyhledávají. Není se tedy čemu divit, že pro některé ženy může být sex s takovými muži poněkud všední a nudný.

Muži s trošku hrbolatým nosem jsou pravým opakem předchozí skupiny. Sex nadevše milují a chtějí ho prakticky neustále. Ničemu jinému by se zkrátka nevěnovali raději.

 

Rty a ústa

O ústech se dá říci, že čím jsou větší, tím je to lepší. Muži s velkými ústy jsou totiž údajně těmi nejlepšími milenci. Přitom nejsou sobečtí a rádi si v posteli hrají. Pánové se silnějším spodním rtem jsou velmi smyslní a touží po nějakém dobrodružství. Na druhou stranu se často jedná o nenapravitelné sukničkáře.

Malá ústa značí pravý opak. Podle nich jsou muži sice nápadití a vynalézaví, ale to je tak asi vše. Velmi rychle totiž takřka pokaždé dosáhnou vyvrcholení, bojí se vztahu s novými lidmi a nejsou žádnými milovníky.

 

Vrásky

Na muži si všímejte i vrásek, ty toho mohou také hodně prozradit. Někdy mají muži (a nejen ti) pod dolními očními víčky malé tenké vrásky. A právě tito jedinci mají nadměrný sexuální apetit, jsou na sex takřka neustále připraveni. V posteli pro ně nic není tabu, vše je dovoleno.

Podobně jemné vrásky se mohou vytvořit také pod spodní částí nosu. Ty pak značí to, že muž nemyslí na nic jiného než na sex. Takoví muži mají nejvyšší libido. Zároveň je ale velmi obtížné je sexuálně uspokojit.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!