Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Blahodárný orgasmus

Orgasmus je většinou důvodem, proč provozujeme sex. Kromě skvělého pocitu nám přináší i jiné výhody. Dalo by se říci, že orgasmus dokáže léčit. Pozitivně totiž působí jak prevence vzniku chorob a dokáže urychlit jejich léčení

Odmítat sex kvůli bolesti hlavy není zrovna rozumné. Právě sex vám s tímto problémem může pomoci, ovšem pod podmínkou, že dosáhnete orgasmu. Při něm totiž dochází k uvolnění endorfinů, tedy „hormonů štěstí“. Díky tomuto hormonu se nejen cítíme dobře, ale také méně cítíme bolest. Proto nás po sexu může přestat bolet hlava či se bolest podstatně zmírní.

magazin.cz

 

Dlouhotrvající škytavka dokáže člověku nepěkně znepříjemnit život. „Osvědčené“ rady o zadržení dechu nebo o vypití vody mnohdy spíše nefungují. Ovšem existuje prý způsob, jak se škytavky spolehlivě zbavit. Podle doktorky Francis Fesmire je to orgasmus. Alespoň tedy vaginální orgasmus je spolehlivým zabijákem škytavky.

Sex si nemusí ženy odpírat ani během menstruace. Orgasmus jim totiž může odstranit menstruační potíže, jako jsou nepříjemné křeče a bolest v podbřišku. A o bolesti hlavy již byla řeč.

magazin.cz

 

Pokud jste neustále ve stresu a trápí vás deprese, dopřejte si více sexu. Díky uvolněným hormonům endorfinu a oxytocinu rázem zmizí stres i deprese. Odborníci dokonce přišli na to, že sperma obsahuje látky, které jsou schopny navodit dobrou náladu. Sperma tak tedy představuje jakési antidepresivum.

Máte problémy se spánkem? Trápí vás nespavost? Vyzkoušejte jako léčbu sex. Tato činnost vás uvolní, navodí pocit klidu a spokojenosti. A díky tomu se vám bude hned lépe usínat. Místi prášků na spaní tedy vyzkoušejte sex.

Orgasmus lze označit za univerzální analgetikum. Pokud budete mít orgasmus pravidelně, můžete zapomenout na léky na bolest. Orgasmus dokáže utlumit nebo dokonce úplně odstranit bolest fyzickou i duševní.

magazin.cz

 

Díky orgasmu zmizí i nepříjemné svalové napětí. Navíc můžete jako milostnou předehru zvolit smyslnou masáž. Při sexu pak protáhnete a rozhýbáte všechny svaly. A při orgasmu se uvolníte.

Orgasmus má spoustu pozitiv. Proto si sex neodpírejte a pořádně si ho užijte.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!