Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
těhotenství / foto: shutterstock

Audio průvodce těhotenstvím – rádce pro rodiče

Čekání na miminko patří k nejkrásnějšímu období v životě partnerů. Devítiměsíční doba se neobejde bez chvil štěstí, ale zároveň hledá odpovědi na spoustu otázek.

obal knihy

Narozením dítěte začíná další etapa života, přicházejí další povinnosti a rodiče jsou mnohdy bezradní. Informace čerpají z nejrůznějších zdrojů. Žijeme v moderní době, proto lze zjistit mnoho rad a tipů z internetu.

Hurá, jsem těhotná!

Dítě je nejcennější dar, proto je důležité se na něj krok po kroku připravit. V tom případě vám pomohou rady babiček, kamarádek, gynekologa a také audiokniha o těhotenství. Srozumitelným tempem se dostanete k termínu porodu a zajistíte si vše potřebné pro novorozence. Je nutné zajistit dětské oblečení, postýlku, kočárek, vaničku, plínky, kosmetiku a mnohé další. Audio průvodce se postará o to, aby rodiče získali všechny potřebné informace včas a mohli se připravit na příchod vysněného člena rodiny bez zbytečného stresu.

Co se děje s dítětem v bříšku?

Každá žena je na své těhotenství hrdá a zajímá se o to, jak její děťátko v bříšku prospívá. Často propadá panice a není si jistá, zda dělá pro své miminko vše správně. V audio průvodci se nastávající rodiče dozví vše potřebné o světě těhotenství. Ženy se naučí správné životosprávě a jistě si oblíbí cvičení a tipy na masáže. Těhotenství není vždy procházka růžovým sadem. Je také plné obav, vyšetření a přípravy na porod.

Jsem na světě!

Oddechli jste si? Máte za sebou porod a těšíte se ze zdravého miminka? Přichází čas kojení a bezesných nocí! V audio knize si ženy přečtou, jak o sebe pečovat v šestinedělí, jak správně koupat novorozence anebo jak správně přebalovat. Narození miminka naservíruje novopečeným rodičům nádherné chvíle. Díky audio kurzu o těhotenství, si užijete péči o novorozence na maximum bez zbytečných obav a překvapení.

K tomuto článku není otevřena diskuze