Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Problémy v posteli / foto: shutterstock

Jaké nejčastější problémy mají muži v oblasti sexu?

Sex je něco, co je zcela přirozené a co zcela jasně patří ke každému vztahu. Na druhou stranu můžeme říci, že je tato oblast spojena s řadou problémů, které trápí muže. O jaké se jedná? Podíváme se na jejich hlavní přehled.

Velikost penisu

Toto je celkem častý problém, který mnoho mužů trápí. Je třeba připomenout, že často se jedná jenom o jejich pocit, jelikož reálná délka je zcela v průměrných hodnotách. Přesto mnoho z nich hledá rady a pomoc, jak na zvětšení penisu. Existují možnosti? Určitě ano a je jich hned několik. Můžeme říci, že obvykle je kombinována trojice variant. Díky tomu je možné penis prodloužit, ale také zvětšit jeho průměr. O jaké metody jde?

- Použití extenderů

- Pravidelná cvičení

- Medikamenty

Problémy s erekcí

Co je problém číslo dvě? Jedná se o komplikaci spojenou s erekcí. Zkrátka a jednoduše se nedostavuje, nebo není

příliš kvalitní. Zde může být problémů hned několik. Může se jednat třeba o věk, stejně jako to může být zdravotní problém. Stejně tak tyto komplikace způsobuje také špatný psychický stav, nebo situace, kdy ho partnerka tolik nevzrušuje. Pokud se obáváte poslední možnosti, může partnerka zkusit svůdný bodystocking. Pokud vás jako muže vzruší, a to právě díky rafinovanosti tohoto prádla, rozhodně hledejte příčiny daného problému jinde.

Výdrž

I toto může být problém. Nutno říci, že se jedná o komplikaci, která postihuje hlavně mladší muže, kteří nemají tolik zkušeností, ještě dobře neznají své tělo a nevědí, co pomůže v oddálení vyvrcholení. Zde mohou pomoci třeba znecitlivující gel, stejně jako různé medikamenty na podporu a také lepší výdrž. Nejlepší je ale postupně sbírat zkušenosti, díky čemuž se stanete lepším milencem a můžete si být jisti i tím, že se naučíte techniky, díky kterým bude vaše výdrž bezproblémová. Tedy přesně v takové délce, jak budete potřebovat vy, nebo vaše partnerka.

Jaké nejčastější problémy mají muži v oblasti sexu?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!