Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Robotické společnice / foto: shutterstock

Robotické společnice - dobrá zábava nebo degenerace společnosti?

Již v září zahájí v Itálii provoz společnost Lumi Dolls. Projekt s robotickými dívkami, které mají konkurovat placeným společnicím z masa a kostí, najdeme v hlavním městě italského regionu Piemont.

Místní lidé si o této novinky letošního podzimu slibují hlavně omezení stávajícího trhu s prostitucí, se kterým se město již několik let neúspěšně potýká. Například ve Španělsku je tato služba již k dispozici v Barceloně a zájem o ni neustále stoupá. Není to však známkou degenerace moderní společnosti v západní Evropě?

Co mohou návštěvníci robotického nevěstince očekávat?

Společnost nabídne svým klientům zatím sedm robotických dívek, které doslova kopírují klasické sexuální pracovnice. Reprodukce atraktivních mladých lidí jsou vyrobeny z termoplastického elastomeru, což je látka silikonového typu. Dívky měří od metru padesáti do metru šedesáti, vynikají autentickými pohyby a jsou připraveny splnit jakékoliv přání svého klienta. Proškolený personál nachystá neživou nevěstku podle individuálních potřeb každého zákazníka.

Na kolik přijde zábava s robotickou dívkou?

Standardně vás sexuální hrátky v netradičním italském nevěstinci přijdou na 100 eur za hodinu, pokud si návštěvu protáhnete ještě o další hodinu, zaplatíte 180 eur. Jestliže zatoužíte po společnosti tohoto typu i v domácím prostředí, můžete si samozřejmě robotickou dívku zakoupit natrvalo. To však budete muset sáhnou hlouběji do kapsy a připravit si částku v přepočtu okolo 140 tisíc korun. Na výběr máte z několika typů dívek, od klasického evropského typu, přes divokou černošku, až po jemnou japonskou gejšu.

Rozhovory s místními o tomto podniku

Jaká hygienická opatření garantuje provozovatel?

Robotické loutky jsou po každém použití kompletně vydezinfikovány a ošetřeny speciálními antibakteriálními přípravky, takže z hygienického hlediska nemusí mít klienti absolutně žádné obavy. Společnost je navíc držitelem evropských certifikátů, které garantují použití vhodných materiálů pro dezinfekci. Tím odpadá riziko pohlavně přenosných chorob, které bývají častým strašákem při využívání klasické prostituce.

Lze považovat sex s robotickou loutkou za nevěru?

Se vznikem robotických nevěstinců nastává i otázka, zda takto vyhledávané služby lze považovat za morální poklesek zadaných mužů. Jsou srovnatelné hrátky s robotickou panenkou s návštěvou klasické prostitutky? Mužům v tomto případě nahrává do karet zájem o nejnovější technické trendy a touha po jejich využití, ženy mají strach z nepřirozené dokonalostí vyumělkovaných panenek, která naprosto neodpovídá realitě. Také jsou již ve světě zaznamenány případy, kdy se dotyční pánové do robotky bezhlavě zamilovali a nebyli později schopni navázat trvalý partnerský vztah. Mnoha lidem se též zdá, že podobné zvrhlé choutky zábavy vedly vždy k celkové degeneraci společnosti a například k pádu Římské říše. Jaký je váš názor na robotické prostitutky? 

Anketa

V Turíně otevřou první veřejný dům s robotickými společnicemi

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2