Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Labioplastika / foto: shutterstock

Labioplastika zlepší nejen sexuální život

Jedná se o stále vyhledávanější zákrok estetické chirurgie. Ženám pomůže vyřešit problém, dodat na sebevědomí a zkvalitnit sexuální život.

Co je labioplastika

Jedná se o zmenšení stydkých pysků. Zákrok je určen ženám, u kterých došlo vlivem různých faktorů k nežádoucím změnám tvaru či velikosti stydkých pysků. Problém spočívá, když malé stydké pysky výrazně přečnívají přes velké stydké pysky. Jak je to možné? Zkrátka velké stydké pysky běžně zevní pohlavní ústrojí zakrývají a uzavírají, někdy se ale stane, že malé stydké pysky vyrostou do větší velikosti nebo délky, pak mohou mezi velkými stydkými pysky vyčnívat. Pokud vyčnívají příliš, mohou způsobit problém v každodenním běžném životě.

Problém, o kterém se nemluví
Problém, o kterém se nemluví – Zdroj: Shutterstock.com

Příčinou problému může být dědičnost, těhotenství a porody, hormonální změny apod. Nejde u žen jen o estetický nedostatek, ale také nezřídka může způsobovat omezení při sportu, pohlavním styku či výběru oblečení. Někdy je obtížné vtěsnat tento přesah do menších kalhotek či plavek, jedná se zejména o kalhotky typu tanga a nemluvě o tom, jak dokáže způsobit problém při delší chůzi, sportu, jízdě na kole. Stejně tak intimní hygiena bývá v tomto případě složitější a taktéž může být i psychickou překážkou sexuálního života. Úprava je zcela na místě a je jediným možným řešením s velmi dobrým výsledkem.

Zlepšení sexuálního života
Zlepšení sexuálního života – Zdroj: Shutterstock.com

Výhody labioplastiky

Zásadní je, že vyřeší problém, který není jen estetický. Labioplastika ženě výrazně zlepší kvalitu života, dodá jí na sebevědomí. Má vliv na zkvalitnění sexuálního života. Výhodou je, že se jedná o rychlý kosmetický efekt, který nevyžaduje pobyt na klinice. Jde o jednoduchý zákrok s možností ambulantního provedení. Pozitivní je, že vykazuje minimální pooperační komplikace a s tím spojené pracovní omezení. Jde o zdravotní bezrizikový výkon. A přitom zmůže tolik. Operace přináší vyřešení funkčního, estetického i zdravotního problému, který pro ženu bývá handicapem.

 

Zdroj:

https://www.plasticka-chirurgie-brno.cz/project/zmenseni-stydkych-pysku-labioplastika/

https://www.estheticon.cz/zakroky/operace-zenskeho-genitalu

 

Labioplastika zlepší nejen sexuální život

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!