Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Velikost penisu / foto: shutterstock

I s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo aneb na velikosti (ne)záleží

Dle statistik a celosvětově shromážděných dat je v České republice průměrná délka penisu patnáct centimetrů. Pro někoho hodně, pro někoho málo, ale vzhledem k celosvětovému průměru si nestojí naši muži nikterak špatně.

Velikost pánského přirození je často řešené téma

Je patnáct centimetrů hodně, nebo málo? A je vůbec délka penisu rozhodující v tom, zda muž ženu uspokojí? Říká se, že i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo, ale když tuhle větu řeknete muži s menším penisem, asi ho moc nepotěšíte. Mezi kamarádkami se často probírá, jak na tom jejich drahé polovičky jsou. Muži, obzvlášť pokud jde o menší přirození, tak sdílní nejsou. Velikost svého penisu přitom muži poměrně řeší. Při nové známosti pak bojují s pochybnostmi, zda budou partnerce velikostně vyhovovat. Malý, velký, tlustý, tenký, s výrazným žaludem, s úzkou předkožkou, rovný, nebo k jedné straně, každý vypadá jinak. A každý může být pro ženu perfektní. Někdy tedy s trochou fantazie, s využitím jiných sexuálních praktik, než je vaginální styk, s použitím hraček pro dospělé, ale i tak žena bude muže milovat a sexuálního uspokojení dosáhne.

Když milujete, velikost příliš neřešíte
Když milujete, velikost příliš neřešíte – Zdroj: Shutterstock.com

Jak jsou na tom s velikostí jinde ve světě?

V Evropě v průměrném měřítku jsou na tom lépe co do velikosti penisu pouze muži z Francie a z Maďarska. Oproti tomu nejhůře z evropských zemích je na tom s průměrnou délkou Bulharsko.

Ve světě se, podle průměrného měření, pyšní největším přirozením muži z Konga, Ekvádoru nebo Ghany. Nejhůře jsou na tom muži ze zemí jako je Jižní Korea, Thajsko a Indie. Zatímco největší průměr je na hranici osmnácti centimetrů, nejmenší průměrně dosahují velikosti pouhých deset centimetrů. Ať už se ale bavíme o mužích s průměrně nejmenšími penisy, nebo naopak o mužích průměrně nejvíce obdařenými, devadesát pět procent respondentů vede uspokojivý sexuální život.

Ideál pánského přirození neexistuje
Ideál pánského přirození neexistuje – Zdroj: Shutterstock.com

Dá se něco dělat s délkou penisu?

Dá, smířit se s ní. Na trhu je velké množství volně prodejných preparátů nabízejících zázračné zvětšení penisu až o několik centimetrů. Nevěřte všemu. Riskantní operací lze dosáhnout zvětšení o jeden, maximálně dva centimetry. Takže spoléhat na to, že po mastičce mi naroste nádobíčko o pět centimetrů, je holý nesmysl.

Velikost penisu skutečně není rozhodující v tom, jak kvalitní sexuální život bude mít jeho nositel a jeho sexuální partnerky. Je to o vzájemné přitažlivosti, o citech, o milostné předehře, experimentování a o tom, jestli nám jde v první řadě o uspokojení druhé polovičky. Sexuální život, to nejsou velikostní tabulky. Takže přeci jenom platí, že i s malým kašpárkem…

 

Zdroj:

https://www.planovanirodiny.cz/poradna-gynekologie/36-delka-a-sirka-penisu-otazky-a-odpovedi

 

 

 

 

I s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo aneb na velikosti (ne)záleží.

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!