Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Móda pod kalhotkami / foto: Shutterstock

Prodaly byste panenství? A za kolik?

A je to tady zase. Jednou za čas se tahle věc vynoří, když nějaká mladá dívka pojme úmysl zpeněžit své panenství. Jedna taková to teď zkouší s pomocí kontroverzního amerického moderátora Howarda Sterna.

magazin.cz
Dvaadvacítka ze San Diega si chce prodejem panenství vydělat slušnou sumičku, která by ji umožnila studia na vysoké škole.


„Nemám žádné morální dilema. Nemám s tím žádný problém, kdo zaplatí, bude to mít,“ sdělila pohledná brunetka, která „z bezpečnostních důvodů“ vystupuje pod pseudonymem Natalie Dylan.

 

„Žijeme v kapitalistické společnosti. Můžete mi říct jediný důvod, proč bych nemohla zpeněžit své panenství? Je to přece čistě moje soukromá věc, nikomu do toho nic není,“ řekla dívka deníku New York Daily News.

 

Opravdu skvělá myšlenka?

Dívku představil Howardu Steinovi majitel poměrně známého nevadského vykřičeného domu, kde pracuje její sestra. Veřejný dům Bunny Ranch je známý i ze seriálu HBO Cathouse. Aukce proběhne online a výherce si svou „odměnu“ vybere právě v Bunny Ranch.

 

„Je to skvělá myšlenka. Proč by o to měla přijít někde na zadním sedadle auta, když za to může zaplatit své vzdělání,“ rozplýval se před novináři majitel nevěstince. Natalie před aukcí podstoupí vyšetření, které má prokázat, že je opravdu panna.

 

Rodiče s nápadem dcery nesouhlasí, matka je poměrně konzervativní učitelka, ale podle slov Natalie ji „podporují“. 22letá brunetka je dle svých slov připravena i na veřejné odsouzení a mediální bouři, která po oznámení aukce nastala. „To, že mě někteří lidé mohou zatratit, chápu. Myslím, že to překonám. Dělám prostě jen to nejlepší sama pro sebe,“ uvedla.

 

Nemusí zvítězit nejvyšší nabídka

magazin.cz
Dylan uvedla, že jí celá myšlenka napadla, když četla o Peruánce, která potřebovala zaplatit lékařské účty své matky. Takže zvolila podobnou cestu. Dostala dokonce nabídku na neuvěřitelných 1,5 miliónu dolarů od jistého Kanaďana, ale nakonec z toho všeho vycouvala.

 

Podle Natalie nemusí v aukci zvítězit nejvyšší nabídka. Může se rozhodnout pro kohokoliv. „Chci někoho, u něhož bude fungovat vzájemná přitažlivost, nějaká chemie. Proberu nabídky a pak se rozhodnu,“ usoudila.

 

Není divu, že po takovém soustu Howard Stern skočil. Známý rozhlasový moderátor, televizní osobnost, humorista, spisovatel a mediální magnát si libuje v šokování nejen svých posluchačů, ale prakticky všech. Jeho humor je absolutně politicky i sexuálně nekorektní, obouvá se do všeho.

 

Začínal v rádiu, stal se nejlépe placeným rozhlasovým moderátorem, později publikoval, natáčel filmy i muziku, objevoval se v televizi. Je zasnoubený s modelkou Beth Ostrosky.

 

Co si o tom myslíte? Dá se panenství zpeněžit i v Česku? Považujete vůbec takový přístup za normální a morálně únosný? Pokud ano a rozhodly byste se panenství prodat, jakou částku byste označily za ideální?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 936