Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Jak se bavit o sexu

Spousta mužů neví, jak se s dívkou či ženou začít bavit o sexu. Tak to raději nedělají.

Možná už se párkrát spálili a výsledkem byla trapná situace, bylo by však chybou polevovat a nezkoušet to dále.

Nejde sice o absolutně platné pravidlo, ale častokrát platí, že zapříst hovor s ženou a navíc o sexu, je prvním a velkým krokem k tomu, aby s vámi skončila v posteli. Jenže hovor o sexu je neustálým balancováním na úzké kladině.

Roli hraje i chemie a naladěnost obou na tu správnou notu. Několik tipů ale nikdy neuškodí.

Dejte jí najevo, že jste kanec
Ženy milují muže, kteří vědí jak na to a o posteli to platí dvojnásob. Chtějí chlapy, kteří je dokážou uspokojit. Samozřejmě, že nejde přijít k dívce a vypálit na ní, že jste postelový ďábel. Chce to použít náznaků.

Možností je nepřeberně. Stačí se dostat do situace, kdy vám žena řekne „hele, v tom jseš fakt dobrej“, a je celkem jedno, zda myslí výměnu pneumatiky nebo namíchání koktejlu. V takové chvíli se jí podívejte do očí a vypalte před zrcadlem dobře nacvičenou větu: „Já jsem dobrej ve spoustě věcech“. Buďte si jistí, že to pochopí.

Stavte se do role využívaného
Ženy rády obviňují muže z toho, že je využívají jen k té jedné věci (jaké klišé!). Až budete příště pro objekt svého zájmu něco dělat, jen tak zlehka jí nadhoďte, že vás už zase využívá a že si umíte dobře představit, co bude následovat. Pokud není prudérní, zvedne hozenou rukavici a najednou máte skvělou platformu k sexuální konverzaci.

Trocha nemravnosti neuškodí

Jedním ze způsobů, jak ženu navnadit, je udělat z ní tak trochu nemravu. Když zrovna vyleze ze sprchy, zeptejte se jí, jaké to bylo. Když odpoví pozitivně, což se pravděpodobně stane, můžete kontrovat něčím ve smyslu: „A proč to bylo tak příjemné?“ Samozřejmě u toho nesmíte mít kamennou tvář, ale laškovný výraz.

Splaťte jí dluh
Tohle je docela běžná situace. Holka, třeba kamarádka, pro vás něco udělá, a když jí děkujete, řekne pravděpodobně, že to je v pohodě a že jí to někdy o(s)platíte. Toho se chyťte. Co třeba: „Hm, teď zrovna nejsem při penězích, nenapadá tě, jak bych ti to mohl splatit jinak?“

Používejte dvojsmyslů
V případě, že se v českém jazyce trochu orientujete, patrně víte, že na dvojsmysly není zrovna skoupý. Často stačí jen využít příhodné situace a několika slůvky vyvoláte sexuální napětí. Navíc, dvojsmysly není vůbec obtížné používat, ale na druhou osobu působí z nějakého důvodu originálně a vtipně. Tady nemá cenu uvádět příklady. Možností je totiž nepřeberně.

Obecně sexuální flirtování vyžaduje trochu té snahy i cviku, nesmí se to ale přehnat, jinak budete působit křečovitě. Jak na to jdete vy?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 357