Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: sxc.hu

Erotická masáž. Jak na ni?

Neříkejte, že by vás erotická masáž nelákala... I proto bývá oblíbeným příjemným zpestřením v podobě sexuální předehry, ale může být i užitečná.

Jejich hlavním úkolem je navodit u partnera či partnerky pohlavní vzrušení, čímž se liší od klasické masáže. Také dokážou výborně zbavit stresu a napětí…

Vhodně prostředí
Důležitým prvkem je bezesporu klid. Proto raději vypněte mobilní telefon, aby vás nikdo nerušil. Také by bylo vhodné nějakým způsobem upozornit, že právě nejste doma. To pro případ návštěvy. Zapalte svíčky a vonné tyčinky. V pokoji zhasněte a zvolte příjemnou hudbu, kterou si při masáži pustíte.

Nachystejte si také nějakou příjemnou přikrývku a také polštářek. Nezapomeňte ani na vonné oleje (koupíte je v lékárně, volte oleje na přírodní bázi, aby nedošlo k infekci genitálií). V neposlední řadě si zkontrolujte vaše nehty, aby nedošlo k úrazu.

Dobrá komunikace
Před masáží se raději poraďte, co dělá partnerovi „dobře“ a čím ho potěšíte. Protože erotická masáž by měla být především příjemná. Zkuste tedy vyvinout maximální péči a zařídit svému miláčkovi pohodlí. Pokud váš protějšek není v tomto směru příliš výřečný, komunikujte přímo při masáži.

Nebojte se zeptat, zda se mu právě to, co děláte líbí, například jestli má rád silnější či jemnější doteky, kroužení prsty či hlazení celou dlaní.

Citové spojení
Začněte navázáním kontaktu se svým partnerem. Přesněji řečeno, musíte najít společnou cestu. Použijte milá slova, pohled do očí a doteky. Když je partner či partnerka připravena nahá na masážní podložce v poloze na břiše, dejte si na ruce olej a vtírejte jej jemnými pohyby do pokožky, aby došlo k zahřátí těla. Nepoužívejte hrubou sílu.

Po masáži zad a nohou přejděte na hruď a ruce. Věnujte se jednotlivým částem těla, jako byste je objevovali poprvé. Až postupně se přesunujte hlazením ke genitáliím, nejdříve se jen dotýkejte míst kolem. Erotická masáž by vás oba měla vzrušovat.

Další průběh již záleží na každém z vás. Také není nutné, aby erotická masáž skončila divokým sexem a orgasmem. Prostě neexistují žádná pravidla, podle kterých se máte striktně řídit.

Další tipy na masáž a stimulaci, které vyvolají vzrušení
1. Masáž penisu – výbornou předehrou je masáž tzv. perinea (oblast mezi konečníkem a pohlavním orgánem). Ani na varlata nezapomínejte. Můžete je mírně poškrábat, anebo převalovat mezi palcem a ostatními prsty. Vyšší citlivosti penisu také docílíte, když stáhnete předkožku. Na masáž můžete použít i další části těla – prsa, nohy, jazyk.

2. Stimulace bodu G – u mužů i u žen můžete stimulovat bod G. U pánů se v podstatě jedná o stimulaci prostaty, která se provádí přes anální otvor, proto bývá některými muži zatracována. V případě, že je však prostata zdravá, může její stimulace vyvodit příjemné pocity. O ženském bodu G, který se ukrývá za stydkou kostí, toho už bylo napsáno mnoho. Některé ženy dokonce nevěří, že ho vůbec mají. K jeho stimulaci si můžete pořídit i pomocníka např. speciální vibrátor apod.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 234