Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Zabijáci sexu. A cenu dostávají...

K nejspolehlivějším "zabijákům sexu" patří rádoby roztomilé "dětské žvatlání" a vycpaná zvířátka na posteli. Ukázal to průzkum mezi více než tisícovkou dospělých Britů.

Více než třetina tázaných přiznala, že když někdo začne mluvit dětským hláskem, spolehlivě to v nich potlačí chuť na sex.

Celých šedesát procent respondentů také řeklo, že jim v posteli nesmírně vadí lenost partnera či partnerky. Ani roztomilí plyšáci do postele nepatří: deset procent dotázaných řeklo, že pohled na roztomilou hračku na posteli vede k tomu, že do té postele nejspíš s myšlenkami na laškování nevlezou.

Podle listu The Sun mnoho lidí odrazuje také přílišná agresivita, kousání a škrábání. Totéž platí o neochotě mužů užít kondom.

Výzkum byl proveden v rámci kampaně Condom Essentials Wear a organizátoři byli jisté rádi, když se zjistilo, že pokud muž odmítne vzít si na požádání kondom, nejspíš ho opravdu nebude potřebovat. Partnerka se totiž rychle vypaří.

Deset největších "zabijáků sexu", alespoň pro Brity:

  1. Nevábný tělesný pach a zápach z úst
  2. Lenost
  3. Dětské žvatlání
  4. Neochota užít kondom
  5. Nedostatek sebedůvěry partnera či partnerky
  6. Příliš agresivní dožadování se sexu
  7. Nevábně vypadající spodní prádlo
  8. Kousání a škrábání během sexu
  9. Plyšáci na posteli
  10. Opilost partnera

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 169