Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Spací polohy jako detektor lásky

Zaměřte se na to, jak spíte. Budete moudřejší ohledně společné budoucnosti.

Pozice, ve které spíte, může hodně napovědět o tom, jaký je váš partnerský vztah. Vysvětlení pocházejí od doktorky Pam Spurr.

Lžičky (on zezadu)
Oba ležíte na boku, muž čelí zádům ženy. Pakliže se často ocitáte v takové pozici, znamená to, že muž má silné ochranitelské pudy a je spíše tradicionalistou. V tomto rozpoložení je však čas od času se třeba také líbat, pokud tak nečiníte, může se ze vztahu stát platonická láska.

Lžičky (ona zezadu)
Prohozená předchozí pozice, kdy ona má výhled na partnerova záda. V takovém případě je žena dominantou vztahu. Muž se navíc nebojí předat ženě velkou zodpovědnost a může ji mít za svou emoční kotvu.

Rozdělení
Oba ležíte na svém okraji pozice na boku, přičemž ani jeden z vás nečelí tomu druhému. Takový vztah ztratil intimitu a oba partneři jsou na sobě příliš nezávislí. Někomu nezávislost vyhovuje, pro většinu je však velkou hrozbou.

Odstrčený(á)
Jeden z vás leží rozvalen na posteli, zatímco ten druhý je na okraji postele na boku čelem ven. Rozvalený je pochopitelně dominantní, ale nejen to – navíc je sobecký a nedopřává sluchu přáním partnera.

V obětí
Jeden leží na zádech, zatímco objímá druhého, případně ho tiskne k sobě. Objímající v tomto případě poskytuje emocionální zázemí partnerovi, který ho potřebuje. To se může v průběhu času měnit.

Jako plod
Jeden leží v pozici plodu, druhý na zádech. Ten, kdo leží v plodové pozici, touží po komfortu, ale neví, jak vyjádřit své touhy partnerovi, který je lhostejný. Zjistěte, co je špatně a začnete o tom mluvit.

Poddajný
Jeden z partnerů leží na břiše toho druhého. To je naprosto očividné vyjádření submisivity a poddajnosti vůči dominantnímu partnerovi.

Obmotaní
Pokud spíte zamotaní do sebe s erotogeními zónami blízko sebe, můžete si gratulovat. Z vašeho vztahu ještě nevyprchala vášeň. Pravděpodobně jste ještě na líbánkách.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 58