Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Lesbický polibek není sexy! Co myslíte vy?

Lesbický polibek není tak sexy, jak se myslelo: třetina Britů by se kvůli tomu s přítelkyní rozešla.

Hodně lidí si sice myslí, že pozorovat dívky, jak se líbají, by bylo naprosto fantastické, ale nový průzkum mluví jinak. Třetina Britů přiznává, že by kvůli něčemu takovému přítelkyni dali kopačky.

Kvůli líbačce kopačky
Průzkum mezi 1 500 muži ukázal, že čtyřicet procent z nich by pohled na to, jak jejich přítelkyně líbá nějakou dívku "jen tak pro zábavu", pěkně rozlítil. A třetina mužů by kvůli tomu dokonce vztah ukončila. Tyto překvapivé výsledky boří stereotyp, podle něhož se pánům pohled na lesbické scénky líbí.

Na otázku "Považovali byste to za podvádění, kdyby vaše přítelkyni líbala nějakého muže jen tak z legrace?" celých 82 procent tázaných odpovědělo, že ano. A když pak byli tázáni, jestli by považovali za podvádění i líbání mezi ženami, 61 procent odpovědělo, že rozhodně. Dalších 17 procent tvrdilo, že by záleželo na situaci, a jen 22 procent je přesvědčeno, že líbání mezi ženami žádná nevěra není a nevadilo by jim to.

Polibky jen pro lesbičky?
Z dalších odpovědí podle listu Metro vyplynulo, že důvodem k rozchodu s dívkou, kterou by nachytali při líbání s jinou ženou, by byla ztráta důvěry a pochybnosti o její sexuální orientaci.

Průzkum provedl server MyCelebrityFashion.co. Ředitel těchto stránek Andy Barr k tomu dodal: "Průzkumem jsme chtěli zjistit, co si muži myslí o podvádění a kde ve vztazích vidí jisté nepřekročitelné hranice."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 68