Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nadržená babička: Po šedesátce měla 200 mužů!

Říká se, že s jídlem roste chuť. V případě Angličanky Carol Bone by se spíše dalo říci, že „se sexem roste chuť“...

Nehledám vztah, ale sex!
Paní Carol Bone je 62 let a je sama. Před dvěma lety jí už samotka šla krkem a začala vyhledávat nějaké to rozptýlení. A nakonec ho našla... Stal se jím sex!

Důchodkyně lovila své oběti na webových seznamkách, kde srdceryvně popsala, jak jí před lety opustil milovaný přítel a že od té doby je sama a chybí ji sex.

„Mám ráda sex. Nehledám tu žádný vážný vztah. Už jsem vztahů měla dost, teď si chci užívat,“ prohlásila žena, která je zároveň babičkou sedmi vnoučat.

Třicítka, čtyřicítka a dost!
Během dvou let se v posteli paní Bone vystřídalo více než 200 chlapíků. Většinu z nich „odchytila“ na třinácti webových seznamkách, kde byla zaregistrovaná.

Ač jí je 62 let, ráda lovila v poněkud „mladších vodách“. „Mám ráda mladé muže mezi třicítkou a čtyřicítkou. Chlapík, kterému je přes padesát, nic nevydrží,“ říká a potutelně se usmívá: „Navíc, nesnáším 'pivní břicha', která jsou pro starší chlapy typická.“

Když mě nechceš - tam jsou dveře...

Ale ne všichni adepti na seznámení měli stejné zájmy jako paní Bone. Občas se stalo, že vilná stařenka narazila na muže, kterého více než sexuální dostaveníčko zajímal dlouhodobý vtah.

„Zkoušela jsem ho zlomit, ale když to nešlo, nechala jsem ho přespat ve vedlejším pokoji,“ dodává temperamentní dáma s tím, že svůj poněkud vyšší sexuální apetýt často uspokojovala i na swingers party či jiných sexuálních akcích.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 95