Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

Hanychová přísahá: Bez kondomu ani ránu!

Přestože je modelka Agáta Hanychová nespoutaný živel a chlapy po svém boku střídá s téměř železnou pravidelností, co se týče zdraví, neponechává nic náhodě.

Pravidelně se totiž nechává testovat na HIV. "Myslím si, že testování by mělo být samozřejmostí. Stejně jako kondom v kabelce každé holky, když jde na mejdan, protože nikdy neví, jak a s kým skončí," sdělila Hanychová.

Žádný test, žádný vztah
Podle kolegů má v tomto "oboru" značné zkušenosti, přestože neustále tvrdí, že sex na jednu noc neprovozuje.

A stejně přísná je Agáta údajně i na případné partnery při milostných dobrodružstvích. "Pokud by si kluk nechtěl test udělat, je lepší ho okamžitě vyhodit. Zdraví by mělo být vždy na prvním místě," dodala modelka.

Domácí testování HIV
Testování na HIV je v současné době zcela bezproblémové, neboť na trh se dostal ojedinělý test, který je naprosto výjimečný díky své jednoduchosti a rychlosti použití.

"Jeho výhodnou je spolehlivost a hlavně možnost provést si ho v domácím prostředí. Ztráta času je minimální, vzhledem k případným rizikům. Každý si ho stihne udělat do jedné minuty ze vzorku své krve," vysvětlil odborník na tuto problematiku MUDr. Radim Uzel.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 31