Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Kondomy ve stylu kung-fu

Používáte při milování kondom? Pak možná přivítáte světovou novinku – prezervativy ve stylu kung-fu...

Sex jako bojové umění...
Čínské bojové umění kung-fu má něco do sebe. Na to přišli i výrobci „pánské ochrany“, kteří vytvořili speciální sérii kondomů s názvem Kung-fu Sutra. Jde o luxusní balení latexových kondomů s vysoce lubrikačním efektem, které vám navíc zpestří milostný život. Jak?

magazin.cz

Trochu nápaditosti do ložnice
Jistě, lepšího milence z vás žádný prezervativ neudělá. Ovšem kondomy z řady Kung-fu Sutra mají oproti konkurenci jistou výhodu... Výrobce každý z nich zabalil do speciálního obalu, na kterém je názorně vypodobněna sexuální poloha ve stylu kung-fu.

Pravda, pro českého spotřebitele je tento asijský způsob prožívání milostných hrátek trochu pracnější (bezesporu vyžaduje hodně dobrou fyzickou kondici a zároveň dostatek času), nicméně se jedná o něco exotického, což páry, kterým poněkud „vychladla postel“, mohou jen přivítat.


Tahák na vášeň
Pokud se tedy odvážíte a koupíte si krabičku osmi kondomů (na každém z nich je znázorněna jiná milostná poloha ve stylu kung-fu), pak se určitě v ložnici (nebo kdekoliv, kde se rádi milujete) nebudete nudit. Je jen na vás, jak k tomuto experimentu hodláte přistupovat – zda si budete brát prezervativy z krabičky tak, jak jdou po pořádku, nebo prostě jen zavřete oči a vytáhnete si libovolný kondom i s instrukcemi.

Co, kde a za kolik...
Chcete-li asijský sex prubnout, pak máte šanci. Ve webovém obchůdku si můžete zakoupit kondomy Kung-fu Sutra za 16,95 dolarů, což jsou zhruba tři stovky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13