Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Hra očí, řeč těla

Hledáte HO? Nebo JI? Tak se pozorně dívejte kolem sebe! Proč byste i vy nemohli zažít seznámení jako z romantického filmu?

Muž a žena se setkají, jejich oči se střetnou, zajiskří to – a pak nastává ta zvláštní chvíle, kdy ani jeden nedokáže od toho druhého odtrhnout zrak. Určitě ten zvláštní pocit znáte, jistě jste ho nejednou zažili. Většinou jím začíná vztah… Někdo tomu říká okouzlení, jiný láska na první pohled. Kdoví, co to vlastně je, ale pravdou zůstává, že oči řeknou vše. Ovšem na hru očí je možné vzpomenout si i po letech manželství.

Představte si modelovou situaci: jste na návštěvě, večer je nudný a vy zabloudíte svýma očima ke svému partnerovi. Můžete mu jimi dát najevo mnohé – že se nebavíte, že bylo lepší jít domů i – že toužíte ještě po něčem víc. Stačí oči slastně přimhouřit, zamávat řasami a neuhnout pohledem… A protože večer nestojí za nic, váš miláček jistě pochopí, co bude následovat…

magazin.cz

Když už jsme u očí, přejděme ještě o kousek dál. Opět jde o předehru, kterou praktikují spíš páry, které se vidí poprvé či takové, které by rády utajily, že našli zalíbení v tom druhém. Mnutí ušního lalůčku a pohazování náušnicí, jak by se vám to líbilo? A co rty a ústa? Opatrně – přílišné olizování rtů jazykem může působit chlípně, ale taková jemná hra rtíků, špulení úst, lehká pousmání – proč ne?

S hlavou se dají dělat vůbec mnohá kouzla, můžete jí pohazovat, koketně dávat na stranu, otáčet se přes rameno… Tělo umí mluvit mnoha způsoby. Noha přes nohu, jak rozkošné! Nohy lehce od sebe – jasná výzva! A co kdybyste zapojila ruce? Pohlaďte sama sebe – a nemusí to být zrovna na bocích či na prsou. Však to váš vyhlédnutý objekt pochopí.

To ovšem mluvíme o ženách. A co muži? Jak ti mohou dát najevo zájem, aniž by to působilo nevhodně? Mají nevýhodu v tom, že nenosí ani minisukně, ani náušnice. Ale i oni mohou upoutat. Žena si totiž určitě všimne muže, který ji něžně svléká pohledem.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!