Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Casual Dating je v Česku na vzestupu

Casual Dating je v Česku na vzestupu – jak singles, tak i ti, kteří žijí v dlouhodobých svazcích, hledají erotická dobrodružství na síti.

„Svatební agentura? Ne, děkuji. Oltář a snubní prstýnky nejsou nic pro mě. Dávám přednost C-Date a možnosti najít ten pravý stejně smýšlející protějšek, hledající nezávazné dobrodružství. Jedna noc strávená s neznámou, bez závazku a planých slibu o budování vztahu. Jde jen o sex. Noc plná bláznovství, prozatím. Pak se uvidí, jak se věci po první schůzce vyvinou. Nemůžu se dočkat,“ říká člen C-Date Petr (34).

magazin.cz

 

Mezi nejoblíbenější stránky kategorie casual datingu (neboli nezávazných schůzek) patří bez pochyb C-Date. Jen v České republice má více než půl milionu registrovaných členů (z nichž 56 % tvoří ženy), většinou ve věku mezi 25 až 45 lety, bez partnera a na vysoké úrovni. Právě proto představuje C-Date ideální místo pro dospělé, kteří již vědí, co od života chtějí. Lidé zde často nemají čas na trvalý vztah, jedná se o osoby pracující na své kariéře, které si potřebují občas dopřát trochu zrychleného tepu při pohledu na jinou osobu, ale bez závazku a očekávání budování vztahu.

C-Date zaručuje soukromí. Uživatel si vybírá typ vztahu, který hledá, a kvality potenciálního protějšku. Snazší už to být nemůže. Stačí se jen přihlásit a navázat kontakt s lidmi, kteří vyhovují vašim požadavkům. Vypadá to jednoduše, ale pamatujte na klíčová pravidla člena C-Date. Zaprvé: Žádné triky – všichni členové C-Date vědí, do čeho jdou. Pokud jste navázali první kontakt, znamená to, že máte společný zájem. Je třeba být upřímný, pravdomluvný a otevřený.

magazin.cz

 

Zadruhé: Buďte sami sebou – pokud se budete vydávat za někoho, kým nejste, při živém setkání jsou pak šance na úspěch mizivé. Zatřetí: Nebojte se experimentovat – jak při výběru partnera, tak na samotné schůzce. Začtvrté: Naslouchejte s pochopením svému protějšku a otevřeně mu řekněte svůj názor.

Hodně štěstí a vítejte na C-Date!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2