Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Váhy pijí, Blíženci kouří. Jaké neřesti mají jednotlivá znamení?

Snad každý z nás někdy četl v horoskopu, kolik pozitivních vlastností má znamení, ve kterém se narodil. Co však víme o těch negativních vlastnostech jednotlivých znamení zvěrokruhu?

Astrologové tvrdí, že každé hvězdné znamení má nějaký svůj specifický zlozvyk. Pojďte se podívat, jestli astrologové odhalili i vaši neřest.

 

Beran (21. 3.–20. 4.)

Berani jsou cílevědomí lidé, kteří se neustále chtějí posouvat dopředu a za svými cíly. Za svými úspěchy a sny si jsou přes všechny překážky, zkrátka ať to stojí, co to stojí. Z tohoto důvodu lidé v tomto znamení užívají nejrůznější léky na posílení energie, nebo naopak k jejímu utlumení. Neřestí Beranů jsou tedy psychofarmaka.

 

Býk (21. 4.–20. 5.)

Býci jsou požitkáři, kteří milují dobré jídlo. V rozumné míře si ho dopřejí ve chvílích, kdy se jim v životě daří. Ve stresu nebo v těžké životní situaci však na rozumnou míru hned zapomenou a snědí takřka vše, na co přijdou.

magazin.cz

 

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Všeobecně platí, že lidé narození v tomto znamení jsou společenští, ale také velmi citliví. Stres na večírcích a jiných společenských akcích řeší kouřením. Blíženci se tedy neobejdou bez cigaret.

 

Rak (22. 6.–22. 7.)

Raci jsou velmi citliví lidé. Všechny své pocity, jako je třeba smutek nebo i bolest, prožívají nejintenzivněji ze všech znamení zvěrokruhu. Proto často ve velkém množství užívají léky, které smutek nebo bolest i jiné nepříjemné pocity odstraní.

 

Lev (23. 6.–23. 7.)

Ke Lvům patří hazard. Lvi zkrátka milují riziko a napětí. Mají velkou touhu hrát, vyhrávat a sklidit slávu a obdiv. A v tu chvíli jim je jedno, že mohou přijít o velké množství peněz.

 

Panna (24. 8.–23. 9.)

Astrologové tvrdí, že Panny jsou ctižádostiví perfekcionisté. Proto se však tito lidé snadno psychicky zhroutí a své pocuchané nervy utišují prostředky, jako je třeba valium, které je však návykové.

 


Váhy (24. 9.–23. 10.)

Váhy si rády dopřávají alkohol. Z občasného popíjení alkoholu na večírcích kvůli mírnění stresu a napětí a k lepším vztahům ve společnosti se pak často stává závislost na alkoholu.

 

Štír (24. 10.–22. 11.)

Astrologové přisuzují Štírům jako neřest sex. Štíři jsou v tomto ohledu velmi náruživí, mnohdy jsou sexem přímo posedlí. Štíři jsou velmi často na sexu závislí.

 

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Střelci jsou prý často milovníci sportu, kteří si potrpí na své vypracované tělo. Pravidelný pohyb pro udržení dobré postavy a kondice se však snadno může změnit v závislost. Střelci to se sportem zkrátka mnohdy přehánějí.

 

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Kozoroha astrologové spojují s luxusem. Tito lidé se radují z toho, že dokázali vydělat velké množství peněz. Peníze pak většinou utratí za luxusní věci a užívají si život v přepychu. Ovšem jenom do chvíle, kdy jim všechny nastřádané úspory na kontě zmizí.

magazin.cz

 

Vodnář (21. 1.–19. 2.)

Vodnáři bohužel často propadají drogám. Lidé narození v tomto znamení jsou totiž většinou volnomyšlenkáři, kteří se nebrání jakémukoliv experimentování. A to i s návykovými látkami. Nebojí se vyzkoušet drogy všeho druhu.

 

Ryby (20. 2.–20. 3.)

Mezi kladné stránky Ryb patří jejich bohatá fantazie. Bohužel však tuto vlastnost umocňují kouřením marihuany. Marihuana nebo hašiš, to jsou neřesti Ryb. Díky těmto omamným látkám se mohou ocitat v oblíbeném snovém světě a zažít pocit uvolnění.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2