Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
půjčka / foto: shutterstock

Vyberte si půjčku přes internet

Může to být doporučení od našich známých, mohou to být reklamy na internetu nebo v televizi, stejně jako to mohou být různé plakáty a letáky.

Ne vždy platí, že jsou dané cesty skutečně těmi nejlepšími, se kterými neuděláme chybu. Právě naopak. Někdy totiž platí, že právě dané možnosti nepatří mezi takové, které by byly více než ideální. Pokud vás zajímají jiné a obvykle i lepší možnosti, jak získat půjčku, podívejme se společně na cestu, kterou nám nabídne portál FinMoney.cz. Ten je dnes v oblibě u celé řady lidí. A z jakého důvodu? Na to se podíváme společně.

Můžete si vybrat, jakou půjčku potřebujete

Tou první výhodou, která se k danému webu váže, je rozhodně to, že si můžete sami vybrat takový typ půjčky, který vám bude plně vyhovovat. Můžete hledět nejenom na to, zda se jedná o půjčku bankovní nebo nebankovní. Můžete hledět také na parametry půjčky, se kterými může souviset jak nahlížení do registrů, tak s nimi může souviset i nutnost dokládání příjmů. Pokud právě to nechcete, najdete ty správné poskytovatele na https://www.finmoney.cz/pujcka-bez-dolozeni-prijmu. Samozřejmostí je i to, že si jednotlivé varianty můžete dále vytřídit i podle toho, kolik peněz potřebujete získat. Lze se tedy soustředit na:

  • Mikropůjčky
  • Klasické spotřebitelské úvěry
  • Půjčky v řádech stovek tisíců korun

Zjistíte i to, jak rychle mohou být peníze vaše

Co dále můžete s jednoduchého porovnání zjistit, to jsou i informace spojené s tím, jak dlouho může trvat samotné vyřízení. Dnes platí, že se jednotliví poskytovatelé na našem trhu mohou poměrně výrazným způsobem lišit. U některých trvá vyřízení několik dní, u jiných to jsou hodiny, u dalších zase minuty, nebo desítky minut. Pokud na peníze spěcháte, je určitě dobré vědět, kde je vám k dispozici rychlá nebankovní půjčka a kde si naopak počkáte. I to jsou fakta, která vám přinese právě zmíněný web. Nejenom, že aktuálně monitoruje ty nejzajímavější možnosti, ale pravidelně dochází také k ověřování toho, zda je rychlost skutečně taková, jaké má být. A to je jistota, že při výběru té nejrychlejší možnosti zaručeně nešlápnete vedle.

Nebojte se podvodů a neférového přístupu

Když narazíte na nabídku půjčky třeba ve formě letáku nebo reklamy, mnohdy nevíte, kdo za daným úvěrem stojí. Logicky tedy nemusíte vědět ani to, zda se jedná o férového poskytovatele, nebo spíše podvodníka. I zde je dobré využívat portál FinMoney.cz, jelikož na něm najdete jenom prověřené společnosti. A právě u nich je nejlepší svou žádost v ideálním případě podat. Tedy takové, u kterých je jistota:

  • Odpovědného půjčování
  • Jednoduchých smluv
  • Férových a transparentních podmínek

Díky tomu se není třeba bát ničeho nestandardního, jako je například nevědomé naúčtování poplatků, nebo snad to, že výsledná smlouva bude obsahovat jiné částky a splátky, než jste si původně dojednali.

Úroky? Je snadné najít ty nejvýhodnější

Na co hledět při výběru té správné půjčky primárně? Ano, musí to být i úroky, jelikož právě ty ovlivňují, kolik přeplatíme a jak pro nás bude daný úvěr výhodný. I na ně se daný web zaměřuje. Můžete tak během pár okamžiků porovnat jednotlivé možnosti a zjistit, u kterého z poskytovatelů jsou úrokové sazby nejlepší. A pozor, dnes to už nemusí být nutně jenom banky, jelikož je to i půjčka rychlá, která může nabídnout něco zajímavého. A to možnost první půjčky zcela zdarma. Tím se i nebankovní půjčka stává jednou z těch doporučovaných možností, se kterou chybu zcela určitě neuděláte. Samozřejmě platí, že kromě úrokové sazby se vyplatí hledět také na druhou informaci, spojovanou s výhodností. Jedná se o RPSN, tedy roční procentuelní sazbu nákladů.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze