Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
peníze / foto: shutterstock

Srovnat si půjčky

To by měl být zcela určitě první krok, kterým se vydáte ještě předtím, než se pro některou z nich rozhodnete. A to primárně z toho důvodu, abyste měli jasno v tom, jaká je pro vás ta nejlepší.

Aby nebylo nutné kamkoliv jezdit, nebo ztrácet čas složitým porovnáváním, vznikl portál Půjčkypřehledně.cz, který vám může vše zobrazit na jednom místě. Rychle, přehledně a samozřejmě také objektivně. Podívejte se spolu s námi, v rámci jakých parametrů můžete konkrétní půjčky srovnat.

Hledíte na rychlost vyřízení?

Jenom málokdo si využití půjčky plánuje. U většiny lidí dojde k tomu, že se vyskytne výdaj nebo problém. A v takovém případě už v podstatě nezbývá nic jiného, než si o konkrétní peníze podat žádost. Je jasné, že mnoho z nás následně hledá takový úvěr, který bude vyřízený bez komplikací a tím pádem za co nejkratší možnou dobu. Daný web tak umí nabídnout i produkt, kterým je půjčka rychlá. Tedy takový úvěr, který s sebou nese hned několik pozitiv. Kromě toho, že si lze vybrat z několika poskytovatelů můžete mít i jistoty spojené s tím, že daný úvěr bude vyřízený:

  • Bez zbytečně složité administrativy
  • Z pohodlí vašeho domova
  • Do několika málo minut

Zjistěte i náročnost schválení určité půjčky

Podle čeho dále můžete konkrétní úvěr porovnat? Je to určitě náročnost spojená se schválením půjčky. Obecně tedy můžeme říci, že máme na mysli takzvané podmínky získání. I ty se mohou napříč jednotlivými poskytovateli lišit. Je tedy dobré mít k dispozici srovnání toho, u jakého poskytovatele je dostupná rychlá půjčka bez registru, u kterého se není nutné obávat dokládání vašeho příjmu, nebo u kterého není nutné ani to, že bychom snad museli uvádět to, že bychom například dokládali účel využití samotných finančních prostředků. I to jsou logicky ty hlavní výhody, na které při výběru správné půjčky hledíme. A díky online srovnání tak máme jednotlivé parametry, stejně jako jednotlivé požadavky pohodlně na jednom jediném místě.

Úrok vyberte nejvýhodnější

Zapomínat bychom neměli také na úrokové sazby, jelikož i ty dnes patří mezi to nejdůležitější, na co musíme při výběru hledět. Podívejme se společně na výhody takového srovnání. Zde si uděláte jak obrázek o tom, jací poskytovatelé jsou nejvýhodnější, ale uděláte si i obrázek o tom, jakým směrem se vydat. Často přehodnotíte i vaše názory, jelikož mohou překvapit třeba i půjčky bez registru. I když je řada lidí považuje za méně výhodný úvěrový produkt, my musíme říci, že opak je pravdou. Jak s webem Půjčkypřehledně.cz můžete zjistit, jsou i tací poskytovatelé, kteří vám půjčí zcela zdarma. To znamená, že vám nebude účtován:

  • Žádný úrok
  • Žádné RPSN
  • Žádný poplatek

Vyberte si, kolik potřebujete

Jakmile máte jasno v tom, jak bude vypadat vaše ideální půjčka, můžete možnosti srovnání posunout k tomu nejdůležitějšímu kroku. Když si berete úvěr, měli byste mít jasno v tom, kolik peněz budete potřebovat. A na základně toho zvolíte správného poskytovatele. S tím souvisí fakt, že je možné dosáhnout na mikropůjčky v řádech tisíců korun, stejně jako na běžné spotřebitelské úvěry v řádech desítek a stovek tisíc. Pokud potřebujete ještě více, problém to není, jelikož v rámci porovnání narazíte i na takové možnosti.

Na závěr dodejme, že třídit půjčky můžete i ještě podle dalších parametrů, kam se řadí způsob vyřízení, způsob vyplacení peněz, nebo i to, zda požadované finanční prostředky dostanete klasicky převodem na účet, nebo vám jsou vyplaceny hotově, přímo na ruku. Poté už záleží jenom na tom, co upřednostňujete a v čem spatřujete více výhod. Stejně tak nesmíme opomenout to, že sekundární porovnání může být spojeno s tím, zda si půjčíte u banky, nebo nebankovní společnosti.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze