Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
pizza / foto: shutterstock

Portál nejen pro strávníky

Byli jste zvyklí v místě bydliště navštěvovat o víkendech gastronomické podniky a uspokojovat chuťové pohárky. Právě jste se přistěhovali do velkého města a okolí je jedno velké neznámé.

Jak rychle najít restauraci, kde vám kulinářské umění vyrazí dech? Skamaraďte se s Restu. Restu je nejlepší kamarád, který vás nikdy nezklame.

Pravá italská pizza, skvělá káva, sladký moučník

Jste milovníky Itálie a bez pizzy si víkend neumíte představit? Přemýšlíte, kam na pizzu, kde vám předvedou takovou pizzu, díky které si budete připadat jako v Itálii? Prohlédněte si pizzerie Praha, pizzerie Brno, pizzerie Olomouc, nebo oblast, ve které se nacházíte a Restu vám italskou pizzu upeče. Obrovským plusem rezervačního systému Restu je fakt, že stačí jedno kliknutí pro rezervaci. Ta je vám obratem potvrzena na email. Po jednom kliknutí už nebudete chtít jinak. V pátek ochutnáte italskou pizzu, v sobotu navštívíte cukrárny Praha, kde vám bude odměnou ten nejlepší medovník s oříškovým latté. A co s načatou nedělí? V neděli budete s kamarádkou vyhledávat kavárny Praha. Zakončení odpočinkového víkendu nad dobrou zrnkovou kávou je to nejlepší rozhodnutí. Po kliknutí na Restu se vám během chvilky zobrazí kompletní nabídka toho, co vám právě utkví v mysli. Vybírat můžete nejen podle lokality, ale také například podle typu restaurace či druhů jídel, na které jsou orientovány. Bez Restu už nikdy více.

Restu – online nebo přes mobilní aplikaci

Nový rezervační systém Restu by měl být druhým já každého opravdového gurmána. Nabídka více než 20 tisíc restaurací v České republice - to je výzva. Je libo česká, indická, francouzská, japonská, ale třeba i bezlepková či raw restaurace? Skvělá restaurace nejen v blízkosti bydliště, rezervace online s potvrzením na emailovou adresu, prohlídka menu, fotogalerie interiéru i exteriéru, různé akce, novinky i slevy i sbírání bodů díky registraci s proměněním za kus žvance. Výběr je pestrý a je jen na vás. Samozřejmostí jsou recenze, které jsou třešničkou na dortu. Počet procent vás omámí tou pravou vůní z doslova gastronomického orgasmu. Stáhněte si ještě dnes aplikaci restu a upokojte mlsné jazýčky.

K tomuto článku není otevřena diskuze