Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
peníze šetřit peníze / foto: shutterstock

Chcete mít více peněz? Změňte svůj přístup k osobním financím

Máte pocit, že nekontrolujete své finance? Rádi byste se naučili, jak ušetřit na správných místech, lépe spořit a efektivně vydělávat? Úroveň své finanční gramotnosti můžete kdykoliv zvýšit.

Stačí se jen začíst do článků, které najdete na portálu Web4Trader.cz. Nenechte se zmýlit prvním dojmem - projekt neslouží jen jako bohatý zdroj informací pro obchodníky s akciemi, komoditami a dalšími investičními nástroji.

Začněte efektivně spořit

Pod pojmem spoření si většina lidí vybaví spořící účty, které jsou nedílnou součástí bankovních produktů. Jenomže po kterém spořícím účtu sáhnout? A nenabízí se efektivnější alternativa, díky které uspoříte více peněz v kratším časovém období? Pokud ano, stoprocentně se o tom dočtete v rubrice spoření, kde najdete tipy související se spořením a investováním.

K půjčkám přistupujte zodpovědně

Půjčit si je snadné, ale vybrat si úvěr, který vám nerozhodí rozpočet, je mnohem složitější. Ať už máte zájem o mikropůjčku nebo úvěr ze stavebního spoření, v kategorii půjčky se dozvíte novinky a zajímavé informace, které se vám budou hodit.

Zorientujte se na trhu práce

Mít lépe placené zaměstnání je základ. Na Web4Trader.cz se dočtete o aktuálním dění na trhu práce a v neposlední řadě také o konkrétních nabídkách ze strany zaměstnavatelů. Neméně zajímavé jsou statistiky související s mírou nezaměstnanosti a dalšími aspekty pracovního trhu.

Sjednejte si ta správná pojištění

Kdy je vhodná doba pro sjednání pojištění? Před odjezdem na dovolenou, při sportování a pro některé lidi nonstop, protože mají smůlu. Klíčové jsou kvalitní pojistné produkty od renomovaných pojišťoven. Vy se o nich dozvíte v sekci pojištění.

A co dál?

Osobní finance  souvisí také s problematikou bydlení, daní či důchodů. Pravidelní čtenáři Web4Trader.cz vědí, že se o všem podstatném dozví v příslušných sekcích na webu. Zařadíte se k nim i vy a prohloubíte svou finanční gramotnost?

K tomuto článku není otevřena diskuze