Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

„Vedlejšáky“ celebrit

Úspěch a slávu si získali ve své herecké, pěvecké nebo modelingové kariéře. Ovšem mají i jinou profesi, která je baví a zároveň naplňuje. Čemu dalšímu se slavní věnují?

Drew Barrymore

Drew Barrymore odstartovala svou hereckou kariéru již v pěti letech. Krmě toho byla pověstná svými skandály – byla třikrát vdaná, měla problémy s alkoholem i s drogami. Kromě herectví se dnes zabývá produkční činností, je tváří jedné kosmetické společnosti a společnicí firmy Barrymore Wines.

Jessica Alba

Krásná a oblíbená americká herečka má zkušenosti i s modelingem. Dnes je vdanou paní a matkou dvou dětí. A také zakladatelkou kosmetické firmy The Honest Company, která je velice úspěšná.

Cameron Diaz

Herečka Cameron Diaz má za sebou také kariéru modelky. Je známá také pro svou vášeň k surfování. Dále napsala knihu Body Book, která vtipnou formou pojednává o zdravém životním stylu. Kniha se za velmi krátkou dobu stala bestsellerem.

Sting

Úspěšný zpěvák a skladatel Sting se mimo jiné se svou manželkou Trudy věnuje  v Toskánsku ekologickému zemědělství. Na pozemku o 900 hektarech pěstuje ovoce a zeleninu, dále vyrábí vlastní víno a med či olovový olej.

Antonio Banderas

Jeho snem bylo stát se fotbalistou, ovšem to mu kvůli úrazu nevyšlo. Pracoval jako číšník nebo model. Poté se začal věnovat herectví, producentství i zpěvu. Dnes vlastní několik vinic a zabývá se výrobou vína. Kromě toho se z něj stal módní návrhář. Před rokem začal studovat  na prestižní londýnské škole Central Saint Martins.

Pavlína Němcová

Druhým domovem modelky a herečky Pavlíny Němcové se stala Francie. Právě zde se začala věnovat navrhování šperků. Její značka Gioia je velmi oblíbená. Také mnohé celebrity si oblíbil její náramky, náhrdelníky, elegantní náušnice a prsteny zdobené brilianty a jinými drahými kameny.

Dana Morávková

Také české celebrity nezůstávají oproti těm zahraničním pozadu. Herečka Dana Morávková ne například stala tváří jednoho kosmetického salónu. Sama pak navrhuje dámské kabelky, má svou vlastní elegantní kolekci Elega.

Karel Roden

Pro svůj herecký talent je Karel Roden žádán i zahraničními filmovými produkcemi. Kromě herectví je však Roden i úspěšným vinařem. Jeho vína najdete v luxusních restauracích a vinotékách.

„Vedlejšáky“ celebrit

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!